Inkoop = NEVI

Al meer dan 60 jaar zijn wij gegrepen door het inkoopvak.

Wij geloven dat professionele inkoop de BV Nederland verder helpt. Daarom investeren wij in mensen, in (wetenschappelijk) onderzoek en in praktisch toepasbare kennis. En willen wij (toekomstige) inkoopprofessionals inspireren en ondersteunen.

 

RELEVANT MET IMPACT

Dat is de ambitie die we hebben.
Op kennis- en opinievlak bijdragen aan de professionaliteit van inkoop. Samen met de inkoper het verschil maken in de business en de maatschappij.

Dé inkoopvereniging

NEVI is de 3e inkoopvereniging van de wereld en al sinds 1956 het kennisnetwerk voor inkoop en supply management. Wij bieden ruim 12.000 professionals, werkzaam in het bedrijfsleven en bij de overheid, een dynamisch netwerk van kringen, platforms, secties (branches) en (online) communities. Voor hen en andere geïnteresseerden organiseren wij uiteenlopende congressen, netwerk- en kennisbijeenkomsten.

Toonaangevende opleidingen

NEVI is toonaangevend op het gebied van inkoopopleidingen en -trainingen. In oktober 2012 ontvingen wij als eerste inkooporganisatie wereldwijd de IFPSM Global Standard voor onze inkoopopleidingen. Onze diploma’s worden alom erkend. Wij bieden een uitgebreid portfolio aan trainingstitels op diverse niveaus. Onze docenten en trainers zijn vakspecialisten. Opleiden en trainen zit in ons DNA.

Financiert inkooponderzoek

NEVI stimuleert en financiert grootschalig inkooponderzoek. De afgelopen jaren hebben we al meer dan 10 miljoen euro geïnvesteerd in een wetenschappelijk platform met NEVI hoogleraren en lectoren. De wetenschappelijke kennis die hieruit voortkomt wordt vertaald naar praktisch toepasbare kennis en vloeit door naar het inkoopvakgebied, de leden en de BV Nederland.

Behartigt de belangen van inkoop

NEVI staat voor de professionalisering van de inkoopfunctie. De combinatie netwerk en kennis maakt ons de ideale partner voor inkoopprofessionals om hen te ondersteunen in hun kennisontwikkeling en om het belang van de professionalisering van inkoop uit te dragen. Opinievorming en krachtenbundeling op individueel overstijgende thema’s.

Wil je je aansluiten bij het grootste inkoopnetwerk van Europa?

Lees meer over de mogelijkheden