Nevi
0
Evenementen

Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen, de praktijk

Inspireren, coördineren en samen praktisch aan de slag met Inkopen in de circulaire economie! Dit GRATIS webinar wordt georganiseerd door de partners PIANOo, RWS, MVO Nederland en Nevi die de transitie naar een circulaire economie door de inzet van het inkoopinstrument hiermee willen versnellen.

Over dit evenement

DATUM
13-9-2024
Tijd
10:00 - 10:55
Plaats
Online
LOCATIE
Webinar

Achtergrond

Als organisatie of inkoper is het doel om producten, materialen en onderdelen zodanig aan te schaffen dat de waarde optimaal behouden blijft en daarmee de circulaire cirkel gesloten wordt. Inkoop kan een aanzienlijke impact hebben op succesfactoren zoals ketensamenwerking, transparantie en circulariteit. Maar waar start je?

Voor wie is dit interessant? 

Voor ambitieuze inkoopprofessionals, interne opdrachtgevers, duurzaamheidsadviseurs, projectleiders en contractmanagers die impact willen maken met circulaire inkoop. 

Je bent aanwezig omdat 

je de webinar gaat verlaten met een flinke portie inspiratie en nieuwe inzichten die je kunt toepassen in je eigen functie en organisatie. En je krijgt de kans om jouw uitdagingen te delen of vragen te stellen waarover je kunt brainstormen en sparren. 

Programma

10:00Welkom
Karin van IJsselmuide
10:05Circulair inkopen in de Zorg
Erik van Raaij
10:30Circulair en gezonde voeding
Rudi Crabbé
10:55Wrap-up
Karin van IJsselmuide
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen