Nevi
0
Evenementen

Duurzame mobiliteit door de ogen van Polestar

Nevi community Zuid organiseert een bedrijfsbezoek over duurzame mobiliteit bij het Polestar Handover Center in Beesd.

Dit is een evenement vanuit Inside Procurement.
Aanmelden

Over dit evenement

DATUM
19-6-2023
Tijd
15:00 - 19:00
Plaats
Beesd
LOCATIE
Polestar Handover Center

En als de Nevi Polestar dan toch al te bewonderen was, waarom dan niet ook verder kennismaken met het merk Polestar? Want in lijn met het thema van de 10e editie van de Nevi CMD23 (de (r)evolutie van het vakgebied) heeft het merk de afgelopen jaren gezorgd voor een revolutie in de automotive branche. Denk aan de introductie van de exclusieve performance hybride Polestar 1, de introductie van het unieke Polestar destination retail concept (de Polestar spaces), de lancering van de 100% elektrische fastback Polestar 2 en de wereldpremiere van de Polestar 3 SUV in oktober 2022. Naar de toekomst toe is het Polestar 0 project een revolutionaire open oproep tot samenwerking. Pioniers, wegbereiders en vernieuwers zijn zowel binnen als buiten de auto-industrie te vinden en helpen Polestar met hun ambitieuze doel om in 2030 een werkelijk klimaatneutrale auto te bouwen, zonder compensatie. 

En als we iets doen, dan doen we het natuurlijk goed en volledig bij Nevi! Dus om nog beter kennis te maken met Polestar en haar productaanbod, kreeg het merk een centrale plek op het Netwerkplein van de Nevi CMD23. Hier konden deelnemers de diepte in, om zo meer te weten te komen over alle functionaliteiten en design opties van de Polestar 2, maar ook het nieuwste model, Polestar 3, was te bewonderen door middel van een VR experience. 

Als klap op de vuurpijl boden we deelnemers tijdens de Nevi CMD23 ook de mogelijkheid om een korte proefrit te maken. Voor de Rijtuigenloods stonden hiervoor drie Polestar 2 modellen klaar. Deelnemers konden via de event app van Lively voorafgaand aan het event een proefrit boeken. 18 aanwezigen hebben van die optie gebruik gemaakt.

Lees meer Lees minder


En nu pakken we door 

Op 19 juni 2023 organiseert Nevi community Zuid een bedrijfsbezoek over duurzame mobiliteit bij het Polestar Handover Center in Beesd. En zo ontstaat vanuit co-creatie met Polestar Nederland, Nevi Zeist en haar community Nevi Zuid, de Nevi Polestar Experience 2023.

Op hoofdlijnen verwachten dat deze er als volgt uit komt te zien: 

Programma

13.00-15.00

Mogelijkheid voor maken van een proefrit (reserveren vooraf niet mogelijk en vol is vol)

15.00-15.30

Inloop met Zweeds Fika moment (koffie/thee & kaneelbroodje)

15.30-15.40
Welkom vanuit Nevi 
15.40-15.45
Polestar brand video & handover moment
15.45-16.15
Presentatie Polestar incl. mogelijkheid tot interactie publiek
16.15-16.45
Presentatie over inzet duurzame mobiliteit met mogelijkheid tot interactie publiek
16.45-18.00
Netwerken incl. non-alcoholisch drankje en (vega)bitterbal
18.00
Einde

 

 

 

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren