Nevi
0
Verdiepingssessies

Linda Tonkes

CATS CM: de ideale contractmanagementmix Hoe mens, proces en contract een goede cocktail vormen

Contractmanagement is niet meer weg te denken uit organisaties. Het veranderde de afgelopen jaren van een ondersteunde rol naar een bedrijfskritische functie die in sommige gevallen zelfs onderdeel van de primaire processen uitmaakt.

Contractmanagement is niet meer weg te denken uit organisaties. Het veranderde de afgelopen jaren van een ondersteunde rol naar een bedrijfskritische functie die in sommige gevallen zelfs onderdeel van de primaire processen uitmaakt. In deze sessie neemt Linda je in vogelvlucht mee door de methode CATS CM en laat zien hoe met een solide, uniforme, maar schaalbare basis op geaggregeerd niveau waarde wordt gerealiseerd. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de link tussen contractmanagement en leveranciersmanagement of supply chain management. Maar ook aan de bijdrage die op contractniveau kan worden gerealiseerd aan de strategische doelen van de organisatie. Na deze sessie weet je waarom een methode juist flexibiliteit en wendbaarheid biedt in plaats van een rigide keurslijf te zijn. 

Linda is algemeen directeur van CM Partners en verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de contractmanagementmethode CATS CM. 

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren