Nevi
0

Filters

Online leren

Sector

Thema

Training

Opstellen van koopcontracten

In deze training leer je hoe je een compleet en juridisch correct koopcontract opstelt. Je leert wat er precies in een contract moet staan.

 
Training

Procurement Executive Program

Tijdens de leergang Procurement Executive Program maak je uitgebreid kennis met de meest actuele ontwikkelingen op inkoopgebied.

 
Training

Realiseren van impactvolle onderhandelingen

Wil je het resultaat van een onderhandeling verbeteren? Volg de training Realiseren impactvolle onderhandelingen. Schrijf je in!

 
Training

Service Level Agreements

In het inkoopvak zijn Service Level Agreements (SLA’s) geen uitzondering meer en dat is een goede zaak. Een SLA beschrijft gestructureerd wat de aard en kwaliteit moet zijn van gekochte diensten. Tijdens deze training leer je hoe je wederzijdse bedoelingen en afspraken helder vastlegt.

 
Training

Smart Digital Procurement

Intensief programma om de digitale transformatie van procurement te begrijpen en vanuit je inkooprol voor je organisatie in gang te zetten.

 
Training

Sociaal domein en de inkoopprocedures

In de training Sociaal domein en de inkoopprocedures ligt de focus op de inkoopprocedures voor het inkopen van sociale diensten (inclusief open house procedure) en de aanbestedingsregels.

 
Training

Stakeholdermanagement

Succesvol zijn door goed met je organisatie en je (keten)partners te verbinden. Je leert het tijdens de training Stakeholdermanagement.

 
Training

Strategisch kostenmanagement

In de training Strategisch kostenmanagement leer je de winstgevendheid van jouw organisatie op de lange termijn waarborgen.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren