Nevi
0

Filters

Online leren

Sector

Thema

Training

Leergang Tactische Inkoop

Leer van de beste Nevi-trainers hoe je tactisch een complex inkoopproces opzet en strategie voor de uitvoering maakt.

 
Training

Leveranciersprestatiemeting

In deze training leer je hoe je leveranciersprestaties (vendor rating) kunt meten, beoordelen, interpreteren én verbeteren. Met goede vendor rating kun je prioriteiten stellen en gericht communiceren met je leveranciers.

 
Training

Maatschappelijk verantwoord inkopen en aanbesteden

Tijdens deze online training leer je hoe je bewust en gericht 100% duurzaam inkoopt in de publieke sector. *Deze training vindt plaats via een virtual classroom.

 
Training

Masterclass Businessgedreven Inkoop

Aan de slag met het concept van Gerco Rietveld: businessgedreven inkoop! Benut de kansen in de inkoopmarkt om jouw organisatie succesvoller en weerbaarder te maken.

 
Training

Masterclass Hospital & Healthcare Procurement

Hospital procurement managers across Europe are facing a number of challenges. This masterclass helps you identify gaps and opportunities to develop a more strategic approach to hospital procurement. 

 
Training

Meervoudig- en Enkelvoudig onderhands aanbesteden

In deze 1-daagse training leer je conform de Aanbestedingswet meervoudig- en enkelvoudig onderhands aanbesteden. Een uitdaging!

 
Training

NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)

Tijdens de 2-daagse training Neurolinguïstisch programmeren leer je de basisprincipes van NLP. Je ontwikkelt communicatievaardigheden, persoonlijk leiderschap en de invloed die jij hebt.

 
Training

Onderhandelen voor Contractmanagers

De grootste uitdaging voor contractmanagers is het daadwerkelijk realiseren van de afspraken die gemaakt zijn in het contract. Hoe doe je dit met behoud van de relatie met de leverancier en zonder gebruik te maken van concurrentiestelling

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren