Nevi
0
Nieuws

Vervolg Beter Aanbesteden!

Artikel 11 minuten januari 2021

Ton van Geijlswijk praat je maandelijks bij over actualiteit in de Publieke Sector.

Staatssecretaris Mona Keijzer heeft inmiddels 1,5 miljoen euro vrijgemaakt voor het Vervolgprogramma Beter Aanbesteden. Het programma zal zich onder andere richten op dialoog en samenwerking tussen overheden en ondernemers en het creëren van bewustwording over hoe aanbesteden kan bijdragen aan het ondersteunen van het MKB en aan maatschappelijke doelen. PIANOo zal dit ondersteunen. En wij hebben een nieuwe praatplaat Publiek, met uiteenlopende mogelijkheden waarmee jij, of jouw organisatie, aan de slag kan. En met nog veel meer natuurlijk!

Deze keer de reflectie van Theo van der Linden (VdLC) op zijn hoofdstuk 'Einde concurrentie'. Ook deze keer het antwoord op mijn vraag te reflecteren op wat er daarna is gebeurt, wat waren de reacties, heb je er iets van teruggezien in je werk, heeft het je nieuwe ideeën gebracht? In vorige edities las je de eerste reflecties van de (enthousiaste!) geïnterviewden op de publicatie Contact boven contract, volgende keer de overzichtspagina (mocht je ze gemist hebben)!

De dagelijkse uitdagingen zijn in deze tijd enorm, en daar komen de ambities vanuit jouw organisatie nog bovenop. Wij bieden je de 'Nevi praatplaat Publiek 2021' met mogelijkheden om je, deels vanuit huis, te ontwikkelen.

En weer veel interessants over het Sociaal Domein. Hieronder vind je, onder Nevi Webinars, het webinar Handreiking inkopen in het sociaal domein. En de jaarlijkse Monitor Gemeentelijke Zorginkoop is ook in 2020 door PPRC uitgevoerd en geeft een goed beeld van de huidige situatie. Lees de samenvatting. Tot slot het laatste blog van Madelon Wind die afgelopen dinsdag ook haar webinar gaf.

Veel leesplezier!

Ton van Geijlswijk

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen