Nevi
0
Nieuws

Stilte voor de golf?

Artikel 2 minuten augustus 2020

Het coronavirus had voor de zomer al grote impact, ook voor de supply chain in de zorg. En het blijft spannend. Landen, regio’s en steden springen telkens van geel naar oranje of zelfs rood. Er is geregeld nieuws over vaccins en medicijnen dat een dag later weer in twijfel wordt getrokken. Bij politici, betogers, GGD’s, virologen, bestuurders en veiligheidsregio’s loopt de spanning op. Zijn we klaar voor een tweede golf?

Het Landelijk Consortium Hulpmiddelen (LCH) is er klaar voor en blijft als noodlijn actief. Uitgangspunt blijft dat zorgaanbieders persoonlijke beschermingsmiddelen en hulpmiddelen zo veel mogelijk via hun reguliere leveranciers blijven inkopen. Mocht dat niet lukken dan heeft het LCH intussen voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen en hulpmiddelen ingekocht om in de behoefte voor de zorg te kunnen voorzien bij een mogelijke tweede golf. Zorgaanbieders blijven voor aanvullende behoefte terecht kunnen bij de bestelportals.
Lees hier de volledige nieuwsbrief over de voortgang van het LCH!

Nevi Zorg en het Team van Deskundigen Betaalbare Zorg heeft, n.a.v. de factsheet lessons learned corona, ook met het LCH gesproken om te kijken hoe we beiden kunnen bijdragen aan een betere zorg en samenwerking in de zorg.

Tot slot ben ik blij dat we van start gaan met de evaluatie van de AIVG 2017. Bij de lancering hebben we dat afgesproken. En nu gaat de werkgroep van start. Heb je uit jouw praktijk opmerkingen of ideeën over de AIVG en/of de modules, laat het ons weten via zorg@nevi.nl.

Ik wens je verder veel lees-, luister- én kijkplezier met de nieuwsbrief!

Vragen of ideeën? Mail me dan via t.vangeijlswijk@nevi.nl.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen