Nevi
0
Nieuws

Samenwerken na corona!

Artikel 3 minuten mei 2021

Ton van Geijlswijk praat je maandelijks bij over actualiteiten in de Zorg Sector.De druk op de ziekenhuiszorg neemt gelukkig af en ook zijn de eerste versoepelingen weer mogelijk. Deze zomer krijgen we hopelijk de tijd om stil te staan bij de gevolgen van de pandemie.

Webinar: Inkoopsamenwerking in de zorg

De Covid-19 pandemie maakt eens te meer duidelijk hoe belangrijk inkoopsamenwerking is. Daarom organiseren we op 24 juni het interactieve webinar “Inkoopsamenwerking in de zorg: nu meer dan ooit” zodat ook voor jezelf en/of je organisatie duidelijk wordt waar je staat en wat nog kan.

Wil je meedoen aan het webinar via de livestream vanuit het Werkcafé van Nevi’s House of Procurement in Zeist, meer informatie en inschrijven kan hier. Na je aanmelding ontvang je een korte vragenlijst om het programma maximaal te laten aansluiten op jullie behoefte!

De AIVG 2021 komt er aan!

De werkgroep, waarin zowel inkoop als industrie vertegenwoordigd is, maakt heel mooie stappen tijdens de vruchtbare overleggen richting nieuwe algemene inkoopvoorwaarden. Als onderdeel van de nieuwe algemene inkoopvoorwaarden worden de modules herzien, ook de module Personeel Niet In Loondienst (PNIL). En dat is goed ook, wij zien namelijk dat de training Inkopen van Externe Inhuur gretig aftrek vindt (met 24% van de deelnemers tot nu toe uit de zorg). 

Ik wens je veel (verder) lees, luister én kijkplezier met de items hieronder!

Vragen of ideeën? Mail me dan via t.vangeijlswijk@nevi.nl

Blijf gezond!Deel deze blog met anderen!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren