Nevi
0
Nieuws

Open inkoop!

Artikel 3 minuten april 2021

Er is veel behoefte aan data én informatie over inkoop. De Rijksoverheid heeft daarvoor het programma Open AanbestedenOp 10 mei laten we zien welke behoefte er is aan data én informatie vanuit het Rijk en hoe we deze beschikbaar willen maken om hierover de dialoog te kunnen voeren: Open Inkoop in beeld, samen starten aan de bouw van een platform.

We bespreken tijdens deze livestream vanuit het Werkcafé van ons eigen Nevi House of Procurement in Zeist waarom de openheid over data en informatie zo belangrijk is, voor inkopers en leveranciers in en voor de publieke sector én voor onze democratie. Om zo samen te starten aan de bouw van een platform.

Schrijf je in en doe mee!

Wat leren we van corona en de inkoop VAN zorg?

Na vorig jaar naar de inkoop voor de zorg te hebben gekeken is het Nevi Team van Deskundigen Betaalbare Zorg heel nieuwsgierig naar de ervaringen bij de inkoop van zorg. Help je mee een visiedocument en factsheet op te stellen? Vul dan deze nieuwe enquête in!

Formatie

De verkiezingen zijn achter de rug, maar tijdens deze formatie lijkt het soms wel verkiezingstijd. Met leugenaars en eerlijke mensen, maar ook nu weer niet altijd even objectief te bepalen. In de periode van verkennen, informeren en formeren zullen we de betrokkenen en de partijen duidelijk maken dat inkoop het vak is om maatschappelijke waarde mee te bereiken!

Lees daarover ook het artikel “Inkoop in verkiezingen onderbelicht” in Deal!

Veel kijk- en leesplezier met de items hieronder!Deel deze kennis met anderen

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren