Nevi
0
Nieuws

Nevi Contractmanagementdag 2024: veel lovende feedback!

Nieuws 2 min 18 april 2024

Op 15 april 2024 bundelden Nevi en Crics hun krachten voor de 11e editie van de Nevi Contractmanagementdag. Dit was een niet te missen evenement voor iedereen die actief is in het vakgebied van contract- en leveranciersmanagement. Lees verder 👇

Utrecht, 18 april 2024 - Op 15 april jl. vond de 11e editie van de Nevi Contractmanagementdag plaats in het Spoorwegmuseum. Het thema van dit jaar was "Contractmanagement in beweging: flexibel, strategisch, holistisch". 

De dag werd geopend door Lizan Molmans, algemeen directeur bij Nevi. Rob Urgert en Joep van Deudekom openden de reeks van drie Masterclasses met humor in een interactieve sessie met als thema 'hoe word ik succesvoller dan mijn collega?', met als voornaamste tip: 'Altijd in het midden".


Vervolgens konden deelnemers kiezen uit een breed scala aan verdiepingssessies of Unconference tafelgesprekken over uiteenlopende onderwerpen, zoals contractonderhandeling, risicomanagement, en contractdigitalisering. Deelnemers konden in kleine groepen met elkaar discussiëren over actuele thema's in de wereld van contractmanagement. Zo werd er gesproken over maatschappelijke verantwoordelijkheid en de impact van nieuwe technologieën op het vakgebied.

Hoogtepunten van de dag waren de masterclasses van olympische bokster Nouchka Fontijn OLY en Professor Erik Scherder. Fontijn nam de deelnemers mee in de overeenkomsten tussen bedrijf en boksen. Een inspirerend en interactief verhaal o.b.v. haar eigen ervaringen over mindset, gameplan, veerkracht en samenwerking. Prof. Scherder ging in op het belang van een vitaal brein en gaf praktische tips om fit te blijven, zowel geestelijk als lichamelijk.  

"Volle tafels en gesprekken die als vanzelf ontstaan. Leuk om te doen en het netwerk te vergroten. Dank aan alle gasten."
Huib Schröder, Leveranciersmanager ICT

Ook de organisatoren waren tevreden over het verloop van de dag. "We zijn blij dat we zoveel contractmanagers mochten verwelkomen in het Spoorwegmuseum," zegt Nevi-voorzitter Ruud Plu. "Het was een geslaagde dag met veel waardevolle input voor onze leden."

De Nevi Contractmanagementdag 2024 werd afgesloten met een borrel en Streetfood diner op het museumplein van het Spoorwegmuseum. De deelnemers konden hier onder het genot van een hapje en drankje netwerken en napraten over de dag.

Nevi is al druk bezig met de voorbereidingen voor de volgende Contractmanagementdag, die plaatsvindt op 15 april. Houd de website van Nevi in de gaten voor meer informatie.

 

Was je er niet bij?

Dan heb je helaas wat gemist! Ondanks dat je de Nevi Contractmanagementdag 2024 hebt gemist, kun je toch nog van de waardevolle informatie profiteren. De presentaties van de sprekers worden volgende week beschikbaar op de website (zie onderstaande pagina). Je kunt ook lid worden van de groep Nevi Contractmanagementdag 2024 op Inside Procurement om de opbrengst uit de Unconference  tafelgesprekken te bekijken en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Nevi Contractmanagementdag 2025

De Nevi Contractmanagementdag is een absolute must voor iedereen die actief is in het vakgebied van contract- en leveranciersmanagement. Het is een geweldige gelegenheid om te leren van experts, je netwerk uit te breiden en je vaardigheden te ontwikkelen. Noteer alvast de datum voor de volgende Nevi Contractmanagementdag: 15 april 2025!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen