Nevi
0
Nieuws

Nevi behaalt opnieuw Cedeo-erkenning

Nieuws 1 minuut 08 mei 2024

Nevi heeft in 2024 opnieuw haar Cedeo-erkenning behaald voor voor inkoop- en contractmanagement opleidingen. Lees hieronder verder 🔽

Zeist, 8 mei 2024 - Nevi mag met trots aankondigen dat het opnieuw de CEDEO-erkenning heeft behaald voor haar inkoop- en contractmanagement opleidingen. De onafhankelijke organisatie Cedeo beoordeelde Nevi op diverse criteria, waaronder klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Nevi scoorde op al deze gebieden uitstekend, wat resulteerde in een hernieuwde erkenning met een geldigheidsduur van twee jaar.


"We zijn ontzettend blij met het behoud van onze CEDEO-erkenning," aldus Jeroen Hulsman, directeur Productontwikkeling en Operatie bij Nevi. "Deze erkenning is een bevestiging van de hoge kwaliteit van onze opleidingen en de waardering die we van onze cursisten krijgen. We zetten ons dan ook met nog meer gedrevenheid in om onze cursisten optimaal te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling."

"Deze erkenning is een bevestiging van de hoge kwaliteit van onze opleidingen en de waardering die we van onze cursisten krijgen."
Jeroen Hulsman, Directeur Productontwikkeling en Operatie


De CEDEO-erkenning is een belangrijk keurmerk voor opleidingen in het inkoop- en contractmanagement vakgebied. Het biedt organisaties en professionals de zekerheid dat ze kiezen voor een opleiding die voldoet aan de hoogste normen.

Over Cedeo

Cedeo is een onafhankelijke organisatie voor de kwaliteitsborging van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo beoordeelt organisaties op basis van een set van objectieve criteria en toekent erkenningen die twee jaar geldig zijn.

Cursisten over de opleidingen van Nevi:

  • "De opleiding was leerzaam en vroeg om een actieve houding. Door zo intensief mee te doen, neem je veel meer kennis op."
  • "Het is een intensieve opleiding met lange dagen en veel zelfstudie, dat is zeker uitdagend. Maar met de juiste inzet haal je er veel uit. De combinatie van theorie, intensieve oefeningen en interactie met trainers en medecursisten werkt heel goed."

Docenten:

  • "De trainers zijn uitstekend voorbereid en beheersen de stof tot in de puntjes. Bovendien weten ze deze op een begrijpelijke én boeiende manier over te brengen,"

Studiemateriaal:

  • "Tijdens de training hebben we vooral veel geoefend en het ondersteunende materiaal was daarbij interessant en nuttig."

Overig:

  • "Door veel te oefenen met realistische situaties word je voorbereid op de praktijk en leer je hoe je met verschillende situaties kunt omgaan."
  • "Enkele referenten benadrukken ook de waarde van de combinatie van online en fysieke bijeenkomsten: “Dit maakt het makkelijker om in te passen in je werkschema, terwijl je toch contact hebt met anderen.”
  • "Met name de praktische benadering van de trainers wordt als een sterk punt van Nevi gezien: “Veel trainers zijn actief in het vakgebied van inkoop en kunnen daardoor veel praktijkvoorbeelden delen. Dat maakt het veel boeiender dan alleen maar theoretische kennis.”

Terug naar Nieuws

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen