Nevi
0

Nevi diploma & certificeringen

Sinds onze oprichting in 1956 helpen we generaties inkoopprofessionals bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen de inkoopsector. Het leveren van topkwaliteit is voor Nevi een vereiste. We streven continu naar de meest optimale leerervaring voor onze deelnemers. 

Daarom werken we samen met de beste docent-trainers en selecteren hen op hun expertise en ruime praktijkervaring. We bewaken en verbeteren continu het studiemateriaal en de kwaliteit van al onze opleidingen en trainingen. Daarnaast vinden onze trainingen en opleidingen uitsluitend plaats bij uitstekende, goed bereikbare locaties verspreid door het hele land. Onze medewerkers helpen jou graag in je ontwikkeling en zorgen er graag voor dat je leertraject vlekkeloos verloopt. 
Ook zijn we er trots op dat onze organisatie beschikt over een Cedeo en IFPSM- certificering. 

 • CEDEO- certificering

  Cedeo is een onafhankelijke organisatie voor de kwaliteitsborging van opleidingen en andere HR-diensten. Een organisatie krijgt erkenning op basis van klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

  Meer info over Cedeo >

 • IFPSM-certificering

  Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door de International Federation of Purchasing and Supply Management (IFPSM). Dit is de unie van 48 nationale en regionale inkoopverenigingen wereldwijd.
  IFPSM is de mondiale kwaliteitsnorm voor onderwijsprogramma's in de toeleveringsketen. Meer dan 250.000 professionals wereldwijd profiteren van hun cursussen en programma's. De opleidingscriteria zijn ontwikkeld door een raad van vooraanstaande Supply Chain-professionals en academici om de huidige behoeften van professionals over de hele wereld te weerspiegelen.

  Meer info over IFPSM >

 

De voordelen van een Nevi diploma

Voordelen van een Nevi diploma

 • branche-erkend diploma
 • veelgevraagd door werkgevers in zowel de private als publieke sector
 • kwaliteit en normen in nauw overleg met de branche
 • uitsluitend examencommissieleden die vakdeskundig zijn en werkzaam in praktijk

 

Hoe haal je een Nevi diploma?

Een Nevi opleiding sluit je af met een of meerdere examens. De examens staan onder toezicht van Stichting Examenkamer. Als je een voldoende resultaat op de examens behaalt, ontvang je een Nevi diploma.

     

Registeer je diploma

Registreer je diploma in het online diplomaregister MyCareer. Dat is een waarborg voor de echtheid van je diploma. Bovendien zet je jezelf nog beter in de schijnwerpers bij werkgevers en HR-professionals.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen