Nevi
0
Nieuws

Zoeken is nu nog gemakkelijker

Nieuws 2 minuten 26 oktober 2023

Ontdek de nieuwe functies via de zoekbalk. Als je in het zoekscherm nu een opdracht plaatst, geeft de zoekmachine aanvulling op je opdracht nu suggesties. Nevi kan je hier mee helpen om sneller bij je zoekopdracht te komen en waardoor je bestemmingspagina sneller en veel gemakkelijker wordt gevonden.

Op 20 juli 2020 lanceerden wij een nieuwe website. Het doel was om onze website, kennisbank en de congreswebsites bijeen te brengen. Om het beter te doen, toegankelijker en beter zichtbaar te maken. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de functionaliteiten gingen toen op de schop. Vandaag lanceert Nevi de volgende fase waarin het nu nog gemakkelijker is geworden om informatie op te halen uit de website.

Ontdek de nieuwe functies via de zoekbalk. Als je in het zoekscherm nu een opdracht plaatst, geeft de zoekmachine aanvulling op je opdracht nu suggesties. Wij kunnen je hier mee helpen om sneller bij je zoekopdracht te komen en waardoor je bestemmingspagina sneller en veel gemakkelijker wordt gevonden.

Mocht je zoekopdracht dan geen resultaat halen uit de suggesties, dan kun je altijd nog in het algemene zoekoverzicht zoeken. Ook dit is gewijzigd. Door meer mogelijkheden kun je zelf bepalen hoe je op Nevi Zoeken (Nevi zoekbalk) navigeert:
 


Overige wijzigingen

In de menubalk is Opleidingen en Trainingen gewijzigd in Leren, dit omdat die naam beter aansluit met wat wij daar te bieden hebben. In de zoekmachine tref je dus niet meer standaard 'Opleidingen, Trainingen en Examens los aan, deze zijn nu gegroepeerd onder Leren overzicht.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen