Nevi
0
Nieuws

Interview Lizan Molmans: Nevi laat zich nadrukkelijk zien als supply chain-partner

Nieuws 24 februari 2023

Lees hieronder het interview met algemeen directeur Nevi, Lizan Molmans, in Het Financieele Dagblad over haar ambitie, de organisatie en de introductie van de nieuwe opleiding Supplier Relationship Management.

Kennisnetwerk voor de inkoop- en supply chain-sector, Nevi, heeft zich in zijn bestaan ontwikkeld tot het belangrijkste samenwerkingsverband voor deze beroepsgroep. Die status krijgt wederom extra verdieping door de opleiding Supplier Relationship Management, die Nevi dit jaar introduceert.

Deze opleiding richt zich vooral op het adequaat inspelen op ontwikkelingen en verdiepen in het managen van de relaties en contracten met leveranciers. “Ook dat heeft te maken met de actualiteit, waarin we geconfronteerd worden met schaarste van mensen en middelen. Afnemers die op meerdere niveaus kunnen bijdragen aan de kwaliteit van de samenwerking wordt naast het potentieel vergroten van de gezamenlijke waarde bovendien meer gegund dan de concurrent die uitsluitend aast op de laagste inkoopprijs.” zegt Lizan Molmans.
 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren