Nevi
0
Nieuws

VIB en OTM gaan samen in de nieuwe organisatie Supply Chain Masters

Nieuws 3 minuten 08 januari 2021

VIB en OTM gaan samen in de nieuwe organisatie: Supply Chain Masters. Hierdoor kunnen zij communiceren met een netwerk van 12.000 inkoopprofessionals.

VIB en OTM gaan samen in Supply Chain Masters

Verladersorganisatie OTM en de vereniging voor inkoop en logistiek VIB gaan op in de nieuwe organisatie Supply Chain Masters. Door het samengaan heeft de nieuwe organisaties een netwerk van ruim 500 bedrijven die lid zijn en communiceren ze met 12.000 professionals binnen de supply chain. Voorzitter Marc Slegers: “Supply Chain Masters wil kennisoverdracht en netwerking mogelijk maken voor alle professionals werkzaam binnen het volledige supply chain-spectrum. En dit in elk stadium van hun loopbaan. Van stagiair tot ‘C level’ manager.”

Young Supply Chain Masters

Naast gespecialiseerde en gecertificeerde opleidingen biedt de nieuwe organisatie content aan via het platform supplychainmasters.be. Daarnaast komen er verschillende events en netwerkmomenten. Een nieuw initiatief is de ‘Young Supply Chain Masters’. Die is bedoeld om jonge professionals in hun carrière binnen de end-to-end supply chain te begeleiden.

Delen

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen