Nevi
0
Nieuws

Prowez en Nevi lanceren nieuw boek en training

Nieuws 2 min 22 juni 2021

Op 22 juni wordt in het House of Procurement in Zeist het nieuwe boek van auteurs Jeroen van de Rijt en Wiebe Witteveen overhandigd aan Jeroen Hulsman, directeur Productontwikkeling en Operations van Nevi. Het boek ‘Relationele contracten’ is gekoppeld aan de tweedaagse training ‘Van transactionele naar relationele contracten’.

In zowel het boek als de training komen diverse actuele onderwerpen aan bod: bijvoorbeeld hoe door de coronacrisis veel contracten onder druk zijn komen te staan. “Het is een illusie om te denken dat contracten volledig dichtgetimmerd kunnen worden; het contract moet daarom juist dienen als een flexibel raamwerk”, vertelt Wiebe Witteveen. De nieuwe werkelijkheid vraagt om flexibele contracten. Geen traditionele opdrachtgevers-opdrachtnemersrelatie meer, maar juist een verhouding waarin de relatie en de belangen van beide partijen centraal staan. Jeroen van de Rijt: “Je moet als klant niet de leverancier managen; je zou samen met de leverancier de business moeten managen.”
 
Concrete ondersteuning
‘Relationele Contracten’ is een praktisch boek, gericht op het geven van concrete ondersteuning bij het inrichten van klant-leverancierrelaties. Voor inkopers, inkoopadviseurs en contractmanagers, maar ook voor accountmanagers en sales managers. Om de doelgroep te helpen de inzichten uit het boek in de praktijk te brengen, ontwikkelde Nevi de training ‘Van transactionele naar relationele contracten’. Hierin leer je hoe je flexibele contracten kunt opstellen en waarom dat noodzakelijk is. “De deelnemers krijgen inzicht in voor welk type leveranciersrelaties een flexibel contract nuttig kan zijn en hoe je eigentijdse samenwerkingstheorieën op een effectieve manier vertaalt naar de eigen inkoop- en contractmanagementstrategie”, aldus Jeroen Hulsman.
 
Over Prowez
Best Value Group gaat vanaf 22 juni met haar Nederlandse activiteiten verder onder de naam Prowez, afgeleid van het woord ‘prowess’ dat ‘expertise’ en ‘durf’ betekent. Reden hiervoor is dat het kantoor haar diensten de afgelopen jaren heeft verbreed. Prowez helpt organisaties in diverse bedrijfstakken als Infra, Facilitair, IT en Zorg met vraagstukken op het gebied van keteninrichting, inkoopstrategieën, met de Best Value aanpak en met relationele contracten. Voor de buitenlandse activiteiten blijft de naam Best Value Group gehandhaafd.
 
Het boek kan worden besteld via deze link: https://www.vrijeboeken.com/titel/9789077951323.
Meer informatie over de training: https://nevi.nl/trainingen/van-transactionele-naar-relationele-contracten
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen