Nevi
0
Nieuws

Oprichting vereniging Inkoop Platform Noord-Nederland

Nieuws 1 minuut 05 februari 2021

Vorig jaar is de vereniging Inkoop Platform Noord-Nederland (IPNN) opgericht. Een samenwerkingsverband van 22 publieke instellingen in Noord-Nederland.

Voorheen bekend als Inkoop Platform Groningen

Eind vorig jaar is de vereniging Inkoop Platform Noord-Nederland (IPNN) opgericht. IPNN is een samenwerkingsverband van inmiddels 22 grote publieke instellingen in Noord-Nederland. Sinds 2006 is het initiatief bekend als Inkoop Platform Groningen. In 2019 is het werkgebied met de provincies Drenthe en Friesland uitgebreid naar Inkoop Platform Noord-Nederland. 

Over Inkoop Platform Noord-Nederland

IPNN is de inkoopnetwerkorganisatie van Noord-Nederland en wil door open inkoopsamenwerking tussen (semi)overheidsorganisaties, bedrijven en instanties bijdragen aan het duurzaam versterken van de (regionale) inkoopfunctie. Het bestuur van IPNN bestaat uit Marcel van Putten (voorzitter en werkzaam bij Provincie Groningen), Lidia Atanasov (UMCG) en Geke Werkman-Bouwkamp (Hanzehogeschool Groningen). Vanwege de (groeiende) omvang is ervoor gekozen om de organisatie op thema’s onder te verdelen. Daartoe zijn zogenoemde ‘tafels’ ingericht. Elke tafel behandelt zijn eigen specifieke onderwerp(en) behorende bij het thema.

Delen

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen