Nevi
0
Nieuws

Nieuwe locatie Nevi bekend

Nieuws 21 april 2020

Na een nieuwe koers en een nieuwe uitstraling is nu ook de nieuwe bestemming van Nevi in zicht: het lang verwachte ‘House of Procurement’ komt in Zeist, op landgoed De Breul.

Na een nieuwe koers en een nieuwe uitstraling is nu ook de nieuwe bestemming van Nevi in zicht: het lang verwachte ‘House of Procurement’ komt in Zeist, op landgoed De Breul. Per 1 oktober verlaat Nevi Zoetermeer om zich daar te vestigen. Een mijlpaal binnen het strategietraject van Nevi.

Algemeen directeur Jeroen Harink is blij en trots dat de kogel door de kerk is, na een zorgvuldige zoektocht naar het ideale pand: “Geheel volgens het inkoopprocesmodel van Arjan van Weele (specificeren, selecteren, contracteren), is de keuze voor dit pand tot stand gekomen. Naast een centrale ligging en goede bereikbaarheid, leent deze nieuwe locatie zich perfect voor wat Nevi wil zijn: een toegankelijke vereniging waar ook (een deel van) onze evenementen en opleidingsactiviteiten kunnen plaatsvinden. En dit alles in een inspirerende en groene omgeving. En bovendien passend bij onze ambities en de weg die we hebben ingezet met Nevi Next“.

Bekijk het LinkedIn bericht van Jeroen Harink:
Lees ook:

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen