Nevi
0
Nieuws

Nieuwe leergangen voor publieke sector

Nieuws 2 minuten 23 november 2020

De leergang Inkopen in het Sociaal domein én de leergang Inkopen van werken zijn onze nieuwe aanwinsten.

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de ontwikkeling van twee nieuwe leergangen: Professioneel inkopen voor Sociaal domein en Inkopen van Werken. De leergang over het Sociaal domein kent al twee groepen die in 2020 van start zijn gegaan; een 3e groep start in maart 2021. De leergang over Inkopen van Werken start ook in maart volgend jaar.

 

Leergang Professioneel inkopen voor Sociaal domein

In deze 7-daagse leergang staat de complexe context van het sociaal domein centraal. Je wordt meegenomen in de huidige wet- en regelgeving, je leert welke dynamieken en actoren er zijn en hoe je er effectief je weg in vindt. We duiden het ingewikkelde speelveld én de samenhang tussen bestuur, beleid, financiën en inkoop- en contractmanagement, waarbij we ook met jouw eigen rol en functie in de organisatie aan de slag gaan. 

Leergang Inkopen van Werken

Het inkopen van werken verschilt wezenlijk van dat van diensten en leveringen. Groot verschil is dat je bij werken ook het maakproces inkoopt en vaak ook het ontwerpproces. Gevolg is dat de transactie een heel ander karakter krijgt en je als inkoper moet samenwerken met professionals van diverse andere disciplines, met hun eigen rol en jargon. Ook typisch zijn de vroegtijdige aandacht die je als inkoper moet geven aan de eindgebruikers, de verdeling van risico’s en de (vaak complexe) omgeving waarin het werk moet worden gerealiseerd.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren