Nevi
0
Nieuws

Kennis- en praktijkdagen Sociaal domein: een must voor iedereen die hierbij betrokken is

Nieuws 23 maart 2020

Kom dus ook op 7, 8 en 9 april 2020 naar Ede!

Nevi besteedt veel aandacht aan het Sociaal domein, door het ontwikkelen van specifieke trainingen en bijvoorbeeld door de oprichting van de Linkedin groep Nevi Sociaal domein: "voor inkopers, aanbestedingsspecialisten, contractmanagers maar vooral ook voor bestuurders en beleidmedewerkers bij gemeenten en zorginstellingen". Door kennis en ervaringen te delen en te leren van elkaar, ontstaat wederzijds begrip. Zo zorgen wij gezamenlijk voor meer grip en betere besturing op de ruim 25 miljard euro die jaarlijks omgaat in het Sociaal domein.Kennis- en praktijkdagen 2020 verzet naar 30 november t/m 2 december


Vanwege het corona virus zijn de Kennis- en Praktijkdagen 'Contracteren Sociaal Domein' die gepland stonden voor 7, 8 en 9 april 2020 verzet naar 30 november - 2 december. De opzet van het event blijft ongewijzigd.


Het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein organiseert ook deze 3e editie. Dit evenement is voor en door gemeenten en (zorg)aanbieders georganiseerd, met als doel de inkoop (van visievorming tot uitvoering) in het Sociaal Domein te versterken om zo samen de transformatie vorm te geven. Hierbij ligt de focus op voorbeelden uit de praktijk. Het is mogelijk om één of meer dagen bijwonen. De toegang is gratis. Veel best-practices, nieuwe kennis en een verbreding van je professionele netwerk, een must dus voor iedere inkoopprofessional in dit domein! Bekijk de flyer of meld je aan via onderstaande button.


Meer informatie over de Kennis- en praktijdagen Sociaal domein Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen