Nevi
0
Nieuws

Proefcollege Procurement Leadership Program op 11 september

Nieuws 09 juli 2019

Op woensdag 11 september vindt er een proefcollege plaats van de internationale NEVI-opleiding Procurement Leadership Program (PLP).

Op woensdag 11 september vindt er een proefcollege plaats van het internationale NEVI Procurement Leadership Program (PLP). Tijdens het proefcollege introduceert Prof. Dr. Paul Iske de module innovatie en vertelt Prof. Dr. Frank Rozemeijer meer over de opleiding zelf. Ten slotte is er de mogelijkheid om je CV te laten checken, vragen te stellen over de aanmeldingsprocedure of vragen te stellen in het algemeen.Het proefcollege vindt plaats bij het Service Science Factory van de Universiteit Maastricht, de thuisbasis van het Procurement Leadership Program (PLP). Het is van 12:30 uur tot 15:00 uur.


Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar Mariska van Wijnen, manager Training & Ontwikkeling.


Over Procurement Leadership Program


Op 10 maart 2020 start de de 6e internationale editie van het Procurement Leadership Program. Tijdens deze opleiding ontwikkelen deelnemers hun leiderschapsvaardigheden en komen de nieuwste trends in inkoop aan bod. De opleiding biedt een mix van lezingen, workshops en individuele coaching. Academische inzichten en de inkooppraktijk wisselen elkaar af. 


De opleiding is bedoeld voor managers die beschikken over een flinke dosis werkervaring en willen doorgroeien naar bijvoorbeeld senior inkoop consultants, senior buyers, inkoopmanagers of CPO’s. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Maastricht en wordt in het Engels gegeven.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen