Nevi
0
Nieuws

NEVI start nieuwe online community, doe je mee?

Nieuws 02 juli 2019

NEVI start een pilot voor een nieuwe online community en zoekt inkoopprofessionals die hier een bijdrage aan willen leveren. Meld je nu aan voor de pilot!

Het NEVI-netwerk is gegroeid tot de grootste community voor inkoop en supply management in Nederland. Met de nieuwe koers, NEVI Next, is gekozen voor een belangrijke strategische vernieuwing van de invulling van de rol van het netwerk. Uitgangspunt is dat inkopers in Nederland zowel online als offline (fysiek) kunnen deelnemen aan het netwerk. Bovendien werken steeds meer inkopers in Nederland die de Nederlandse taal niet of onvoldoende spreken. Ons netwerk maken we daarom ook toegankelijk in de Engelse taal.


NEVI start nieuwe online community, doe je mee?


Een langgekoesterde wens van het netwerk: het smoelenboek van inkopend Nederland


NEVI wil ‘unieke ontmoetingen’ faciliteren door het ontsluiten van kennis in hoofden en door mensen te verbinden, zonder contact geen community/netwerk! Hiervoor hebben we een Minimum Viable Product (MVP) van een online omgeving opgezet: ‘het smoelenboek van inkopers in Nederland!’. De komende twee maanden willen we deze MVP samen met het NEVI-netwerk verder vormgeven. De MVP is zowel voor Nederlands als Engelstalige inkopers te gebruiken. Lijkt het je leuk om hieraan een bijdrage te leveren en wil je meehelpen om online communities voor NEVI vorm te geven? Meld je dan aan voor deze pilot van online communities bij Erik van Assen (NEVI, e.vanassen@nevi.nl).


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen