Nevi
0
Nieuws

Nevi ondersteunt samenwerking bij inkoop van medicijnen

Nieuws 11 november 2019

Doe jij ook mee aan het onderzoek naar gezamenlijke inkoop? Meld je aan bij de Nevi online community.

Om bij te dragen aan het betaalbaar en toegankelijk houden van geneesmiddelen kan inkoop een positieve impact creëren. Nevi Zorg roept daarom haar leden op om zich aan te melden bij de online community om samen te gaan onderzoeken hoe en wanneer er kan worden overgegaan tot een gezamenlijke inkoop van medicijnen. Een concrete actie waarbij ook de conclusies onder de loep wordt genomen die de Autoriteit Consument & Markt (ACM) deze week heeft getrokken uit de evaluatie van de 'Leidraad gezamenlijke inkoop van geneesmiddelen voor de medisch-specialistische zorg'Betaalbare Zorg


Een onderwerp dat volledig past in de visie en de maatschappelijke programma’s waarbij Nevi Betaalbare Zorg als één van haar thema’s heeft benoemd om met stakeholders in co-creatie positieve impact te gaan behalen voor de maatschappij.


Nevi online-community


Indien je als professional in de Zorg mee wilt doen of wilt reageren op dit thema kun je je aanmelden bij de Nevi online-community om op deze manier met je “zorg-collega’s” in contact te komen.


Aanmelden bij de Nevi online-community is eenvoudig. Met je emailadres en een zelf gekozen wachtwoord, krijg je toegang en inzage in de community.


Ingelogd? Ga dan naar 'Nieuwste onderwerpen in de community', selecteer 'Gezamenlijke Inkoop Geneesmiddelen' en doe mee!Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen