Nevi
0
Nieuws

NEVI achter de schermen: Deanne Popken, medewerker Klant Contact Center

Nieuws 30 augustus 2019

We laten je graag kennis maken met de mensen die werken bij NEVI. Wat doen ze precies? En aan welke projecten werken ze?

NEVI achter de schermen laat je kennis maken met de mensen die werken bij NEVI. Wat doen ze precies? En aan welke projecten werken ze? Maak deze maand kennis met Deanne Popken, medewerker Klant Contact Center.


 Deanne-Popken-KCC


Wat houdt je werk precies in?         


De dagelijkse werkzaamheden van een KCC medewerker lopen best uiteen. Naast het standaard verwerken en bewaken van de inschrijvingen die binnenkomen voor de opleidingen en examens, behandelen wij ook de vragen die telefonisch, per mail of via onze chat gesteld worden. 


Met wat soort vragen komen leden/klanten bij KCC terecht? 


De vragen van onze leden/klanten variëren enorm. Van opleiding- en trainingsvragen tot evenementen en lidmaatschappen, van facturen tot ICT gerelateerde vragen. Wij proberen zo veel als mogelijk de vragen zelf te beantwoorden; we kunnen putten uit een lange lijst FAQ’s. Soms zijn de vragen echter zo specifiek dat ook wij op zoek moeten naar de antwoorden of alsnog moeten doorverwijzen naar een collega.


Waar krijg jij energie van?


Wat een dag hierbij goed maakt, is dat je op een dag nooit maar één soort vragen krijgt. De variatie houdt je dus zeker lekker bezig en zorgt ervoor dat je werk niet eentonig wordt. Wat mij energie geeft in mijn werk, zijn voornamelijk de projecten die ik naast mijn dagelijkse werkzaamheden doe. 


Welke project(en) zijn dat op dit moment?


Op dit moment ben ik betrokken bij 2 projecten die ICT-/Webgerelateerd zijn. Het CRM systeem waar wij dagelijks gebruik van maken kan altijd beter. We hebben van dit systeem recent een release gehad waarbij er veel nieuwe functionaliteiten getest moesten worden. Daarom hebben wij een interne projectgroep waar we maandelijks de issues en wensen bespreken. Naast dit project, neem ik ook deel aan het NEVI Online- project. We zijn ontzettend hard aan het werk om de klantbeleving op onze website aangenamer te maken en in een fris jasje te steken ;-). 


Meer achter de schermen bij NEVI:


Lijkt het je leuk om te werken bij NEVI? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's! Bekijk de actuele vacatures.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen