Nevi
0
Nieuws

NEVI achter de schermen: Angelitha

Nieuws 30 augustus 2019

Maak deze maand kennis met Angelitha Degen, medewerker Support.

NEVI achter de schermen laat je kennis maken met de mensen die werken bij NEVI. Wat doen ze precies? En aan welke projecten werken ze? Maak deze maand kennis met Angelitha Degen, medewerker Support.


NEVI achter de schermen


Wat houdt je werk precies in?


Samen met programma manager Berry ben ik verantwoordelijk voor de volledige organisatie en afhandeling van de NEVI 2 Expert Publiek opleiding en de opleiding Contract- en Leveranciersmanagement. Van inschrijving tot en met diploma. Jaarlijks betekent dat een paar honderd cursisten informeren over de opleiding, het lesmateriaal, de online leeromgeving en het examen. Maar ook docenten en lesaccommodaties informeren over de start van een opleiding. En uiteindelijk ervoor zorgen dat iedereen zijn of haar resultaat, modulecertificaat en diploma ontvangt. Ik heb jarenlang gewerkt voor NEVI Examens. Deze kennis kan ik goed gebruiken bij mijn huidige functie.


Wanneer sprak je voor het laatst met cursisten?


Ik heb dagelijks cursisten aan de lijn. De eerstelijns vragen worden behandeld door de collega’s van Klant Contact Center. De meer specifieke vragen worden doorgezet naar mij. Denk bijvoorbeeld aan vragen over het examen, of het verschuiven van een examendatum of over de deadline van een schrijfopdracht. Het zijn altijd betrokken en gemotiveerde mensen die naast hun baan een opleiding doen. Drukbezet en die verwachten een snel helder en eenduidig antwoord. Met mijn jarenlange ervaring bij NEVI kan ik ze altijd (of in ieder geval heel vaak) goed helpen. En dat is prettig.


Waar ben je nu mee bezig?


Eigenlijk zijn mijn werkzaamheden veelal hetzelfde. De cursisten, docenten en locaties maken het verschil. Al is de omslag naar digitaal toetsen voor NEVI 2 Expert nog wel een dingetje. Na de zomer worden bijna alle examens digitaal getoetst. Alleen de schrijfopdrachten gaan dan nog op de “oude” manier. Het zal mijn werk en efficiëntie zeker ten goede komen: geen organisatie meer van 4x per jaar examens in Nieuwegein, geen surveillanten meer, minder printen en verzenden. 


Wat heeft je verrast toen je bij NEVI ging werken?


Had nog nooit gehoord van NEVI en toentertijd ook niet bedacht dat inkoop een apart vakgebied is. Nu weet ik inmiddels dat het vak veelzijdig is en veel meer behelst dan alleen sec inkoop. Dat had ik anders echt niet geweten. 


Meer achter de schermen bij NEVI:


Lijkt het je leuk om te werken bij NEVI? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's! Bekijk de actuele vacatures.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren