Nevi
0
Nieuws

NEVI achter de schermen

Nieuws 06 augustus 2019

NEVI achter de schermen laat je kennis maken met de mensen die werken bij NEVI. Wat doen ze precies? En aan welke projecten werken ze? Deze keer Linda Geenen.

NEVI achter de schermen laat je kennis maken met de mensen die werken bij NEVI. Wat doen ze precies? En aan welke projecten werken ze? Deze keer Linda Geenen. De naam die wordt gebruikt als afzender van de NEVI Nieuwsbrief bestaat echt! Maak kennis met Linda, medewerkster Netwerk Events en Ledenservice.


 Linda GeenenWat houdt je werk precies in?


Ik ben werkzaam als medewerkster Netwerk Events en Ledenservice en maak deel uit van het Netwerk-team van NEVI. Samen met mijn collega Deirdre ondersteun ik de kringen, zorg ik voor de evenementenorganisatie, de inschrijvingen en alles rondom het NEVI Lidmaatschap. Alle vragen van (nieuwe) leden, aanmeldingen en mutaties komen bij ons binnen. Om feeling te houden met onze netwerkbestuurders, ga ik ook mee naar het Netwerk-voorzittersoverleg dat enkele keren per jaar plaatsvindt. Heel leuk om dan in gesprek te gaan met betrokken leden. 


Met wat soort vragen komen leden/ klanten bij jullie terecht?


Omdat mijn naam als afzender gebruikt wordt in de maandelijkse NEVI-mailingen, reageren mensen regelmatig heel verrast aan de telefoon: "Oooh, dus je bestaat echt?". Heel grappig. De vragen die we krijgen zijn heel divers: over de inhoud van het lidmaatschap, de facturatie, wijzigingen van werkgever en persoonsgegevens. Afgelopen week had ik nog iemand die wilde inschrijven voor de Procurement Day. Heb haar uiteindelijk als nieuw lid kunnen inschrijven en Deal! als welkom toegestuurd. Het is extra leuk als je mensen kunt informeren over de aanvullende mogelijkheden die we bieden.


Waar krijg jij energie van? 


Blije leden en collega’s, goed lopende evenementen en succesverhalen van leden die bijvoorbeeld een leuke, nieuwe job hebben gevonden dankzij NEVI. Daarnaast krijg ik energie van de projecten die ik naast mijn dagelijkse werkzaamheden doe. Denk hierbij aan interne verbeterprojecten en ondersteuning en deelname aan grote events, zoals het Nyenrode congres en de Procurement Day.  


Ben je nu met een specifieke opdracht/ project bezig? 


Op dit moment zijn we bezig met de organisatie van de NEVI Procurement Day op 1 oktober 2019. Verder houd ik mij bezig met het inrichten van collectieve lidmaatschappen; bedrijven met meer dan 11 leden komen hiervoor in aanmerking. En achter de schermen help ik met de ontwikkeling van onze nieuwe website. 


Wat is opvallend (anders) bij NEVI? 


NEVI is een fijne organisatie om voor te werken, er hangt een goede sfeer. Ondanks alle drukte, is het gezellig onder de collega’s. Er zijn mogelijkheden om je verder te ontwikkelen én er wordt goed voor ons gezorgd: we hebben vers fruit en ongezonde koeken op het werk! NEVI Kantoor


Meer achter de schermen bij NEVI:


Lijkt het je leuk om te werken bij NEVI? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's! Bekijk de actuele vacatures.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen