Nevi
0
Nieuws

Congres Code Verantwoordelijk Marktgedrag: 'Van Principe naar Praktijk: zó werkt het!'

Nieuws 08 februari 2019

Op dinsdag 5 maart 2019 vindt in samenwerking met NEVI het Congres Code Verantwoordelijk Marktgedrag plaats.

Op dinsdagmiddag 5 maart 2019 van 14.00 tot 18.00 uur vindt in het SER-gebouw in Den Haag in samenwerking met NEVI het praktijkcongres plaats van de Stichting Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Dit congres is een must voor iedereen die de code in hun doen en laten beter willen gaan benutten. 

 

Congres Code Verantwoordelijk Marktgedrag: ‘Van Principe naar Praktijk: zó werkt het!’

 

Inkopers spelen belangrijke rol bij (on-)verantwoord inkopen

 

NEVI mede organiseert dit congres, omdat inkopers een belangrijke rol kunnen spelen bij (on-)verantwoord inkopen. Daarom hebben wij ook een eigen code of conduct. Dit congres besteedt aandacht aan het bereiken van een subtiel evenwicht door de wensen van de opdrachtgever (= inkoper) en het aanbod van de opdrachtnemer.

 

Inspirerende sprekers en enthousiaste workshops

 

De Code Verantwoordelijk Marktgedrag: wat is de Code precies en hoe kan een bedrijf deze maximaal inzetten? Dat zijn de vragen die tijdens het congres ‘Van Principe naar Praktijk: zó werkt het!’ op 5 maart 2019 centraal staan. In het Haagse SER-gebouw inspireren sprekers Aukje Nauta, Pier Eringa, ex NEVI hoogleraar Jan Telgen en Mariëtte Hamer de deelnemers met eigen ervaringen en tips. Daarnaast zijn er enthousiaste workshops. De Code is in 2011 in het leven geroepen om de marktverhoudingen in de schoonmaak- en glazenwassersbranche in balans te brengen. Resultaat: de branche is duurzamer en eerlijker. Door dit succes sloten ook andere branches (catering, beveiligers en verhuizers) zich aan. De waarde van de Code komt tijdens het congres goed naar voren. Deelname is gratis. Meer informatie en inschrijven? Dat kan hier.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen