Nevi
0
Nieuws

NEVI in nieuw Licentiehouderscollectief Best Value Nederland

Nieuws 08 mei 2018

Dit collectief neemt de belangrijkste taken van de Vereniging Best Value Nederland over

Per 30 april houdt de Vereniging op te bestaan en draagt zij het stokje over aan een nieuw collectief van vijf Best Value licentiehouders in Nederland. Dit collectief neemt de belangrijkste taken van de Vereniging over: kwaliteitsborging en eenduidige certificering van Best Value in Nederland. NEVI is Best Value licentiehouder van het eerste uur en gaat vanuit de vereniging ook mee in dit nieuwe collectief.


Jeroen Hulsman, directeur opleidingen en examens bij NEVI: “NEVI is vanaf het begin betrokken bij Best Value in Nederland. Zo hebben we actief bijgedragen aan de oprichting van het eerste Best Value Certification Board. Dit is de examencommissie die vaststelt of een kandidaat voldoet aan de eisen van het Best Value A certificaat. NEVI draagt het Best Value gedachtegoed een warm hart toe. Daarom vind ik het van groot belang dat het stimuleren van de kwaliteit en het doorontwikkelen van het dit gedachtegoed duurzaam gewaarborgd blijft voor de toekomst. Dat kunnen we waarmaken met dit nieuwe collectief.”


NEVI biedt al jaren een breed pallet aan trainingen en ondersteuning aan op het gebied van Best Value Procurement, met onder andere Jeroen van de Rijt als Program Director. Niet voor niets maakt deze methodiek deel uit van het NEVI 'Center of Excellence', waarin waardevolle methodieken voor het inkoop en contractmanagement vak worden geadopteerd.


Ook de andere licentiehouders hebben Best Value sterk verankerd in hun dienstverlening en vervullen van daaruit al meerdere jaren een sterke rol in de ontwikkeling van Best Value in Nederland. Samen vinden zij dat samenwerking op het gebied van kwaliteit en ontwikkeling van Best Value noodzakelijk is. Vanuit dat commitment is continuïteit geborgd. Het collectief richt zich op de promotie van Best Value door het collectief uitdragen van het IMT (Information Measurement Theory) gedachtengoed, de bewaking van de norm (methodiek) via gezamenlijke certificering en bewaking van de kwaliteit door continue ontwikkeling van de methodiek met gecertificeerde Best Value professionals.


Meer weten over Best Value Procurement? Lees ook de whitepaper ‘De 7 nieuwste inzichten in Best Value


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen