Best Value Procurement (BVP)

Best Value is méér dan een inkoopmethodiek; het is een filosofie waarbij alle betrokken partijen volledig in hun kracht moeten komen te staan om zo de meeste waarde te creëren voor het gemeenschappelijke doel.

Het Best Value gedachtegoed vindt zijn oorsprong bij professor Dean Kashiwagi (Arizona State University). Best Value is inmiddels doorgedrongen tot de inkoop- en verkooppraktijk en heeft tot vergaande innovaties geleid, waarbij aanbieders maximale ruimte krijgen om zich van elkaar te onderscheiden. Van “het controleren en beheersen van aanbieders" naar "loslaten en vertrouwen". Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Best Value Procurement behoeft een paradigmashift.

Om die reden is NEVI een exclusieve samenwerking met de meest doorgewinterde Best Value expert in Nederland aangegaan: Jeroen van de Rijt. Met Jeroen als Programme Director heeft NEVI een ‘state of the art’ trainingspalet voor u vormgegeven en bent u ervan verzekerd dat u een Best Value training volgt! 

NEVI als logische keus voor Best Value Procurement: 

  • Officiele licentiehouder Best Value Certificering
  • Online register certificaathouders: Best Value Certificering
  • Launching partner Best Value in Nederland sinds 10 jaar
  • Programme director Jeroen van de Rijt, auteur en thought leader
  • State of the art trainingsaanbod
  • Uitsluitend A gecertificeerde trainers
  • Erkend door Dean Kashiwagi, grondlegger Best Value

Bekijk alle trainingen

Jeroen van de Rijt heeft een white paper geschreven 'De 7 nieuwste inzichten in Best Value': met de populariteit van BVP neemt in Nederland ook de juridisering toe. De prestatieonderbouwing wordt opvallend vaak verkeerd gebruikt. In deze whitepaper zet Jeroen de nieuwste inzichten op een rij. 

De white paper is gratis op te vragen

 

Best Value Nederland en USA

Bent u benieuwd naar het aanbod en hoe zich dat verhoudt tot Best Value USA?

Bekijk dan deze afbeelding

Best Value moves the procurement function into the future by changing the paradigm, the function and the approach. It is great to see NEVI being a leader of this movement in the Netherlands.

- Dean Kashiwagi

Trainingen

NIEUW

Best Value & het juridisch kader

Het toepassen van BVP en daarbij de principes van het aanbestedingsrecht intact houden.

NIEUW

Best Value Preparation A course

Heeft u een Best Value B certificaat en wilt u de vervolgstap zetten om A gecertificeerd te worden? Deze applied learning training helpt u daarbij.

Best Value Procurement - B certificering (privaat)

De inkoopmethodiek waarbij aanbieders maximale ruimte krijgen om zich van elkaar te onderscheiden. Hierdoor kan uw inkooporganisatie met weinig energie de beste aanbieder identificeren. 

Best Value Procurement - B certificering (publiek)

De filosofie en methodiek van Best Value staan centraal in deze training, met speciale aandacht voor de wijze waarop de Best Value aanpak past binnen het (Europees) aanbestedingsrecht.

Best Value Procurement Refresher course

Bij Best Value innovaties verandert er veel in korte tijd. Verleng daarom uw B-certificaat en wordt opgenomen in het online register van Best Value Certificaathouders. 

NIEUW

Best Value Sales

Sluit aan bij de wensen van de inkoper en breng uw bedrijf maximaal voor het voetlicht. Maak een grotere kans op opdrachten met grondige kennis van de Best Value methodiek.

NIEUW

Powercourse Best Value Sales

De verkoopmethodiek waarbij aanbieders maximale ruimte krijgen om zich van elkaar te onderscheiden. Maak kennis met Best Value en voeg direct waarde toe aan uw verkoopproces.

Hulp nodig bij het maken

van de juiste keuze?

Wij helpen u graag.

 

U kunt altijd bellen met: 088 33 00 700
of stuur ons een mail: info@nevi.nl

Altijd in de buurt

De opleidingen en trainingen van NEVI vinden plaats op verschillende locaties door heel Nederland.