Nevi
0
Nieuws

Deel opbrengst Sculptuur "Duurzaamheidshuis" voor NEVI

Nieuws 26 januari 2018

Een deel van de opbrengst van deze sculptuur zal het NDI aan NEVI schenken, vanwege haar inzet bij de totstandkoming van ISO20400, adviezen aan de Overheid, MVI-training en benchmark en vooral de impact die NEVI daarmee heeft op inkoopprofessionals en hun ketens.

Op 18 januari vond het MVO-Nederland event in Utrecht plaats. Hier werd o.a. het Global Sustainable Enterprise System (GSES) instrument van het Nationaal Duurzaamheids Instituut (NDI) gelanceerd. Een duurzaamheidscertificeringssysteem met als onderdeel een keurmerk voor ISO 20400 t.b.v. Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI).

 

Ook werd de speciaal voor GSES ontworpen sculptuur, het Duurzaamheidshuis, onthuld door ambassadeur Ruud Koornstra. Bedrijven kunnen met deze sculptuur ook tastbaar laten zien dat zij GSES-gecertificeerd en duurzaam zijn. 

 

Een deel van de opbrengst van deze sculptuur zal het NDI aan NEVI schenken, vanwege haar inzet bij de totstandkoming van ISO20400, adviezen aan de Overheid, MVI-training en benchmark en vooral de impact die NEVI daarmee heeft op inkoopprofessionals en hun ketens. Een mooie waardering voor NEVI’s jarenlange inzet voor MVI. De schenking wordt ingezet voor verdere kennisontwikkeling en (promotie-) onderzoek op dit gebied.  

 

Voor meer informatie over NDI en GSES

 

Voor meer info over ISO 20400.

 

 

 

Ontwerp sculptuur 'Het Duurzaamheidshuis'

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen