Nevi
0
Nieuws

NEVI leden met korting naar Nationaal Sustainability Congres op 9 november a.s.

Nieuws 13 oktober 2017

Geen visies en meningen dit keer, maar concrete plannen en acties.

Mensenrechten worden nog lang niet overal gerespecteerd en sociale cohesie staat onder druk. Zelfs honger is anno 2017 nog altijd de wereld niet uit. Tijdens het NSC 2017 dan ook geen focus op visies en meningen, maar op concrete plannen en acties. Wordt onderdeel van deze actiegerichte beweging.


NEVI verzorgt een van de parallelsessies: Maatschappelijk Verantwoord Inkopen als standaard (NEVI/ NEN)


Door het volgen van de zgn. Dutch Wheels in de nieuwe internationale richtlijn voor maatschappelijk verantwoord inkopen ISO 20400 kan iedere organisatie vanaf nu altijd een positieve MVO-impact leveren. Deze richtlijn kent namelijk een standaard aanpak die inzicht, structuur en handvatten biedt aan kleine en grote organisaties, zowel publiek als privaat. Alle internationale normen en gedragscodes zijn hierin ondergebracht om zodoende MVI te implementeren in organisaties en om duurzaamheid in de Supply Chain verder te brengen. Namens de NEN-normcommissie ISO 210400 geven Karin van IJsselmuide en Erik van Assen van NEVI-Purspective uitleg over de inhoud en praktische bruikbaarheid van deze richtlijn.NEVI Members kunnen zich inschrijven via www.sustainability-congres.nl/aanmelden met gebruik van kortingscode: NENNEVI50DCT (50 euro korting).Nog geen NEVI Member? 
Een half jaar lidmaatschap met vele voordelen, waaronder vakblad Deal!, kost maar 97 euro. Of je kunt nu alvast lid worden voor 2018, dan betaal je pas in 2018 en ben je de rest van 2017 kosteloos lid!


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen