Nevi
0
Nieuws

Best Value is méér dan een inkoopmethodiek

Nieuws 31 oktober 2017

Het is een filosofie waarbij alle betrokken partijen volledig in hun kracht moeten staan om zo de meeste waarde te creëren.

Het is een filosofie waarbij alle betrokken partijen volledig in hun kracht moeten staan om zo de meeste waarde te creëren.

Bij NEVI hechten we veel waarde aan Best Value. Daarom bieden wij intensieve en kwalitatief goede Best Value Procurement trainingen aan. En niet zomaar trainingen. NEVI heeft een exclusieve samenwerking met Best Value-expert Jeroen van de Rijt en is officieel licentiehouder. Met Jeroen als Program Director heeft NEVI een 'state of the art' trainingspalet voor jou vormgegeven en ben je ervan verzekerd dat je een Best Value training volgt. 

Wat heeft Best Value de afgelopen 10 jaar opgeleverd? 
Tijdens het Facto-event Best Value: Hoe herken je de beste leverancier? op 13 november 2017 blikken we terug en leer je van vier recente aanbestedingen op het gebied van schoonmaak, catering, multiservices en noodstroom. Daarnaast kun je kennissessies volgen over onder andere contractmanagement en  Best Value. Jeroen van de Rijt is een van de sprekers op deze middag.
Leden van NEVI ontvangen €60 korting. Meer informatie en inschrijven 

Meer weten over Best Value of direct in de praktijk brengen? Bekijk hier ons trainingsaanbod.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren