Nevi
0
Nieuws

Eerste MSU+ 2.0 auditoren behalen certificaat!

Nieuws 15 april 2016

Nu de eerste MSU+ 2.0 updatesessies zijn afgerond feliciteert NEVI Purspective de volgende auditoren van harte met het behalen van het MSU+ 2.

Nu de eerste MSU+ 2.0 updatesessies zijn afgerond feliciteert NEVI Purspective de volgende auditoren van harte met het behalen van het MSU+ 2.0 certificaat:

 

Harco Bouwman, Miranda Buijs, Stephan Deen, Ineke Huitema, Jeroen Meijer, Marc Prins, René de Raat, Ronald Ratsma, Annemiek Schouten, Dennis Swart, John van Veen en Bart Zwerver

 

 

 

Deze auditoren zijn de eerste auditoren die zich officieel MSU+ 2.0 auditor mogen noemen. Zoals u wellicht weet is eerder in 2014 het MSU+ model integraal tegen het licht gehouden wat heeft geleid tot MSU+ 2.0.

 

Een projectgroep en klankbordgroep met afvaardigingen uit de brede publieke sector, hebben het MSU+ model verbeterd. Daarmee is MSU+ 2.0 geheel vernieuwd  en in lijn gebracht met ontwikkelingen in de publieke sector.

 

Op basis van de vernieuwde volwassenheidsmeting kunnen de genoemde auditoren verbeteringstrajecten nog beter definiëren om de inkoopfunctie verder te professionaliseren.

 

 

 

Heeft u interesse om ook MSU+ 2.0 auditor te worden? Dat kan! De volgende MSU+ 2.0 updatesessie is gepland op dinsdag 27 januari 2015, let op: deze sessie is specifiek voor auditoren die reeds MSU+ gecertificeerd zijn.

 

Op 9 en 10 maart 2015 is er een training gepland voor nieuwe auditoren.  Mocht u meer informatie zoeken dan kunt u dit vinden op www.nevi.nl/msu vinden of contact opnemen met Marit Vermeij via (088) 33 00 729.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen