Nevi
0

Industrie event 2023

Ketensamenwerking: de sleutel tot succes!

Op 25 oktober organiseerde Nevi, in samenwerking met Mikrocentrum en BLMC, een baanbrekend evenement voor meer dan 100 inkoopprofessionals en partners in de maakindustrie. Het thema was "Ketensamenwerking: de sleutel tot succes!" Deelnemers deelden inzichten over concurrentie in een wereldwijde markt, innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. 

Hoe kun je als inkoopprofessional of ketenpartner effectieve en efficiënte samenwerking tot stand brengen met je leveranciers en klanten? Hoe ga je om met uitdagingen zoals schaarste, de circulaire economie en geopolitieke ontwikkelingen? Albert Jan Swart van ABN AMRO lichtte de Nevi PMI (Purchasing Managers' Index) toe, terwijl keynote spreker Gerard Ekhart sprak over zijn boek 'Onze maakindustrie crasht'.

Het evenement stond in het teken van de uitdagingen en kansen voor de industrie in de post-corona tijd. We hebben interessante sprekers gehoord, zoals Richard Verhagen en Hans Keeris, die hun visie en ervaringen hebben gedeeld over thema’s als duurzaamheid, innovatie en samenwerking. Daarnaast kon men deelnemen aan verdiepende sessies over duurzaamheid, leveranciersontwikkeling, ketensamenwerking en schaarste van materiaal en resources. We hopen dat hier nieuwe inzichten en praktische tips zijn opgedaan door de deelnemers, om de eigen keten te kunnen optimaliseren.

Wil je terugblikken op de onderwerpen of gewoon de presentaties terugkijken? Hieronder vind je de link. Bekijk hier ook foto’s van het event. 

We hopen dat je genoten hebt van het Nevi industrie event en dat je waardevolle inzichten en contacten hebt opgedaan en kijken ernaar uit om je weer te zien bij een van onze volgende evenementen!

Samen stappen zetten, kijken wat jij nodig hebt. Laat het Nevi weten... ook op Inside Procurement, het platform voor digitale verbinding tussen inkoopprofessionals.


 

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen