Nevi
0
Vakkennis

De toekomstbestendige Contractmanager: navigeren door trends in contractmanagement

Vakkennis april 2024

De Contractmanagementdag vond op 15 april 2024 plaats. In verdiepingsessie 'De toekomstbestendige Contractmanager: navigeren door trends in contractmanagement' vertellen Laura Meurs en Irene Kools van AddVue hoe trends de inkoopsector zullen transformeren. Log in om de presentatie te downloaden.


Inleiding verdiepingsessie 

De toekomstbestendige Contractmanager: navigeren door trends in contractmanagement. Nieuwsgierig naar de toekomst van contractmanagement? Ontdek hoe de krachten van data, digitalisering en duurzaamheid, die voortkomen uit de megatrends tot aan 2050, de inkoopsector zullen transformeren. Laura Meurs en Irene Kools bieden inzichten die je helpen om je huidige vaardigheden als contractmanager te benutten, niet alleen om de huidige veranderingen aan te kunnen, maar ook om voorbereid te zijn op toekomstige ontwikkelingen. Ze richten ons daarbij zowel op de nabije toekomst van 2030 als op de lange termijn. 

Welke skills heb jij nodig als contractmanagement professional en welke skills vormen een rem op jouw effectiviteit in de toekomst? Kortom, ontdek hoe je je vaardigheden kunt versterken en klaar kunt zijn voor de toekomst van contractmanagement.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen