Nevi
0
Vakkennis

Is een contract een legal of een business document?

Vakkennis april 2024

De Contractmanagementdag vond op 15 april 2024 plaats. In verdiepingsessie 'Is een contract een legal of een business document? ' neemt Steven Debrauwere van Contractify je mee in het brandende debat over wie er nu eigenlijk verantwoordelijk is voor de contracten binnen een organisatie. Log in om de presentatie te downloaden.


Inleiding verdiepingsessie 

Is een contract een legal of een business document? Met deze vraag neemt Steven Debrauwere je mee in het brandende debat over wie er nu eigenlijk verantwoordelijk is voor de contracten binnen een organisatie. Want als het niet duidelijk is wie er binnen de organisatie verantwoordelijk is voor contractbeheer, hoe weet je dan of contracten correct opgevolgd worden?

Deze vraag opent een wereld aan inzichten in de vele risico’s én opportuniteiten die er bij het beheren van contracten komt kijken. Steven gidst je er stap voor stap doorheen en schijnt ook een licht op welke processen je kan automatiseren. Het einddoel? Van je contractbeheerproces het ultieme competitief voordeel te maken, zowel financieel, als op vlak van efficiëntie. 

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen