Nevi
0
Deal!

Cees Sluys (Thermo Fisher Scientific) over nationale inkoopenquête

Deal! december 2020

Cees Sluys duidt de uitkomsten van de Deal!-Nevi nationale Inkoopenquête van 2020 in zijn functie als senior director global sourcing and supply chain.

Cees Sluys over Nationale Inkoopenquete Ambitie in Inkoop


In de Nationale Inkoopenquête van 2020 werden inkoopprofessionals andermaal aan de tand gevoeld over hun top- en non-issues, ontwikkelbehoeften en uitdagingen. Daar kan Sluys over meepraten als senior director global sourcing and supply chain bij FEI Company. Dit Eindhovense hightechbedrijf in elektronenmicroscopen vormt sinds de overname in 2016 een divisie van het Amerikaanse Thermo Fisher Scientific. In zijn functie is hij steeds op zoek naar partners die een bijdrage kunnen leveren aan zowel de innovaties als de marktpositie van het bedrijf met behulp van hun specifieke expertise.

Langetermijnfocus

Wat hij mist in de resultaten van de inkoopenquête is dan ook een focus op de lange termijn: “Je moet altijd actief bezig zijn met de vraag op welke manier je als inkoopafdeling waarde kunt toevoegen aan het bedrijf. Dat gaat niet enkel over kostenbesparingen, maar ook over het ontwikkelen van sourcing-strategieën waarmee je een inhoudelijk sterke gesprekspartner voor de business kunt zijn”, aldus Sluys.

Onderaan deze pagina kan je het volledige artikel downloaden (mits ingelogd met Nevi account). Nog geen account? Met een gratis account kan je 5 artikelen inzien.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen