Nevi
0

Het is de hoogste tijd voor de ontwikkeling en toepassing van bedrijfsmodellen die passen bij de 21e eeuw. Gebaseerd op een in 2015 gepubliceerd onderzoek van prof. Kate Vitasek van de University of Tennessee (en co-auteurs) is er nu een nieuwe benadering voor strategische sourcing in de nieuwe economie: Sourcing Business Models (SBM).


Door het juiste Sourcing Business Model voor jouw situatie te kiezen, kun je de toegevoegde waarde van je leveranciers vergroten. En door effectieve toepassing van SBM-concepten op je categorieën kun je optimale leveranciers- en stakeholderrelaties creëren en beheren.

 In deze video licht professor Vitasek Sourcing Business Models toe.

Lees meer Lees minder

   

Sourcing Business Models: Transactional, Relational, Investment

Nevi is een Center of Excellence voor Sourcing Business Models

Nevi onderhoudt al enkele jaren een nauwe relatie met professor Kate Vitasek. Als wereldwijd toonaangevende netwerkorganisatie voor inkoopmanagement streven we voortdurend naar verdere ontwikkeling van onze expertise op het gebied van inkoop en supply management, zodat jij het maximale uit je leveranciersrelaties kunt halen. Daarom onderschrijven we de methodologie van Kate Vitasek en de University of Tennessee voor strategische sourcing in de nieuwe economie, in het bijzonder de Vested Outsourcing-methodologie. We zijn er trots op dat we samen met Hi!Mindset een Center of Excellence zijn!

De Vested-benadering: een van de Relational Sourcing Business Models

Vested® is een van de Sourcing Business Models. Het is een methode, benadering en mindset voor het creëren van zeer samenwerkingsgerichte zakelijke relaties op basis van win-win, waarbij beide partijen zich inzetten voor elkaars succes. Indien toegepast creëert Vested een klimaat waarin innovatie wordt gestimuleerd, resulterend in een betere dienstverlening, lagere kosten en toegevoegde waarde – voor beide partijen.

Vested is gebaseerd op bekroond onderzoek uitgevoerd door het University of Tennessee College of Business Administration, gefinancierd door de Amerikaanse luchtmacht. 

Lees meer en meld je aan!


Opleidingen, trainingen en tools Sourcing Business Models bij Nevi

Incompany trainingen

Wist je dat al onze trainingen ook als incompany training aangeboden worden? Volg een strategische inkooptraining met je team op je eigen locatie. Je vergroot niet alleen je kennis, je doet ook meteen aan teambuilding en bespaart reiskosten en reistijd. Lees meer over onze incompany trainingen.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen