Nevi
0
Evenementen

Sport & Spel aan Zee

Wil jij eens andere inkoopprofessionals ontmoeten in een informele omgeving? Tijdens het event Sport en Spel aan Zee ontmoet je vakgenoten  in een ongedwongen setting en is er volop mogelijkheid om te netwerken. De dag sluiten we af met een gezellige BBQ.

Over dit evenement

DATUM
6-7-2023
Tijd
15:00 - 21:00
Plaats
NOORDWIJK ZH
Locatie
Strandpaviljoen De Zeemeeuw
Prijs
€75,00 excl. btw
Ledenprijs
€0,00 excl. btw

Over dit event

 
Het event Sport en Spel aan Zee vindt plaats bij Strandpaviljoen De Zeemeeuw in Noordwijk. De dag staat in het teken van ontspanning en verbinding. Meld je snel aan voor deze gezellige middag/avond samen met andere inkoopprofessionals!

Het event wordt georganiseerd door de Communities Nevi NoordWest en ZuidWest.

Programma
15:00 - 15:30 uurOntvangst en drankje
15:30 - 15:45 uurWelkom door Naomi en Eugène, uitleg Sport & Spel en verdeling groepen
16:00 - 18:00 uurSport & Spel
18:00 - 21:00 uurBBQ en socializen
21:00 uurEinde

Route & Parkeren

Vanuit richting Amsterdam (45 km)
De autosnelweg Amsterdam/ Schiphol/ Den Haag (A4) volgen. Bij de splitsing van A4 en A44 DenHaag centrum/ Leiden-West volgen. Afslag A44 no.6 Voorhout/ Noordwijk/ Oegstgeest-Noord. Borden richting Noordwijk volgen N444.

Vanuit richting Utrecht (60 km)
De autosnelweg Utrecht/ Amsterdam (A2) volgen. Afslag Amstelveen/ Schiphol/ Haarlem (A9). Na Amstelveen afslag Den Haag/ Schiphol (A4) volgen. Bij de splitsing van A4 en A44 Den Haag centrum/ Leiden-West volgen. Afslag A44 no.6 Voorhout/ Noordwijk/ Oegstgeest-Noord. Borden richting Noordwijk volgen N444.

Vanuit Rotterdam (50 km)De autosnelweg Rotterdam/ Amsterdam (A13) volgen tot Prins Clausplein. De Utrechtse Baan richting Scheveningen volgen. Aan het einde bij bord Wassenaar/ Scheveningen Bad, rechtsaf. Via Wassenaar (N44 gaat over in A 44) richting Amsterdam. Afslag borden richting Noordwijk volgen (N206).

In Noordwijk
Volg de gele borden “Parkeren strand”. Op het Wantveld en de Bosweg kun je het voordeligst parkeren. Loop dan naar de witte vuurtoren. Wanneer je met je rug voor de vuurtoren staat en naar zee kijkt, zie je recht voor je een 3 meter brede afrit naar het strand (afrit 18). Wanneer je deze afloopt, kom je bij de Zeemeeuw. Je ziet de Zeemeeuw met zijn opvallende bruin/oranje dak, witte vlaggen en karakteristieke torentje al vanaf de Boulevard liggen.

Voor informatie over parkeermogelijkheden en tarieven klik op parkeertarieven in Noordwijk.

Openbaar vervoer
Dichtstbijzijnde treinstation, station Leiden, vanaf Leiden centraal, buslijn 430 en buslijn 385 of buslijn 20.

Introducee

Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (nog) geen lid is van Nevi (kosteloos) mee te nemen naar dit event, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied. Het verzoek is dat deze collega zich met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten met wie hij/zij meekomt. Onderstaande niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing. Er is een maximum van 10 introducees.

Over Nevi Community Noordwest en Zuidwest

Nevi Community NoordWest vertegenwoordigd de leden van Nevi in de provincies Noord-Holland, Utrecht en de Flevopolder. De Community Zuidwest vertegenwoordigd de leden van de Nevi in Zuid-Holland, deel Noord-Brabant en Zeeland. Onze communities organiseren diverse events en bedrijfsbezoeken in onze regio met het doel om alle leden te inspireren en te verbinden. Iedereen is dus welkom, ook de leden van buiten onze Community!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren