Nevi
0
Evenementen

Nevi Community Event 2023

We zetten onze leden graag in het zonnetje tijdens het Nevi Community Event. Het thema van het ledenevent dit jaar is Celebrate, Meet, Inspire.

Meld je nu aan voor dit event! Je krijgt dan toegang tot de eventapp en daarmee inzicht in het gehele programma. Voor jou als lid van Nevi is dit event gratis.

Nog géén lid van Nevi? Ga dan naar het Nevi lidmaatschap >

Over dit evenement

DATUM
3-10-2023
Tijd
10:00 - 19:00
Plaats
SOESTERBERG
Locatie
Het Zeisterspoor
Prijs
€103,31 excl. btw
Ledenprijs
€0,00 excl. btw

Over dit event

We zijn er ontzettend trots op dat jij lid bent van Nevi en we waarderen dit enorm. Daarom zetten we je graag in het zonnetje tijdens het Nevi Community Event. 

Dit event staat geheel in het teken van onze leden! Laat je inspireren door toonaangevende sprekers, ontmoet vakgenoten en geniet samen van entertainment met een hapje en een drankje. De locatie is het Defensie terrein Zeisterspoor in Soesterberg. Het programma duurt van 10.00 uur tot 19.00 uur.  

De slogan van het NCE23 is Celebrate, Meet, Inspire. We vieren die dag ons geweldige vak en faciliteren ontmoetingen en netwerkmogelijkheden. Het programma biedt inspiratie op het gebied van kennis en persoonlijke ontwikkeling, op basis van thema’s uit onze dagelijkse praktijk. 

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

  • Procurement in een veranderende wereld
  • Digitalisering en innovatie
  • Sustainability en integriteit in supply chains
  • Leiderschap in een veranderende wereld


Er is plek voor max. 2.000 leden dus meld je snel aan en laat je op de hoogte houden van de organisatie van dit leden event! 

Wat helemaal leuk is... voor jou als Nevi lid is dit event gratis.

Ben je nog géén lid van Nevi en wil je toch naar ons event komen? Meld je dan eerst aan als lid. Klik hier voor meer informatie over het Nevi lidmaatschap.

De hoofdsponsor van het Nevi Community Event is net als in 2018 het Commando Materieel en IT (afgekort: Commit) van het ministerie van Defensie. Daarom kunnen we ook dit jaar weer gebruik maken van een unieke locatie: het Defensieterrein Zeisterspoor in Soesterberg. Hier wordt voor een event van Defensie een groot professioneel tentencomplex gebouwd, waar wij op 3 oktober gebruik van mogen maken. Op hetzelfde terrein zal op dat moment ook een static show plaatsvinden van modern materieel van Defensie en historische voertuigen, wat de eventlocatie extra bijzonder maakt. 

Defensie is aanwezig met het Commit Experience Centre en laat ons zien voor welke uitdagingen de inkoopafdeling van Defensie de komende jaren staat. Misschien motiveert dit de procurement professionals onder ons om hierin met Defensie mee te denken. De static show op het eventterrein maakt het thema letterlijk tastbaar. 

In de evenementen-app zie je wat er tijdens NCE23 allemaal te doen is. Niets moet, alles mag. Netwerken met andere leden en bijpraten met oude bekenden op het netwerkplein of buitenterras. Je kunt verdiepingssessies en workshops bijwonen, luisteren naar keynote sprekers, een bezoek brengen aan het Commit Experience Centre of een wandeling maken door de static show van Defensie. Op het Exposantenplein kun je in gesprek gaan met onze partners en met medewerkers en leden van de ledenraad van Nevi. Dat alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. 

De overdracht van het voorzitterschap van het bestuur van Nevi vindt in de middag plaats. We nemen dan afscheid van Siep Eilander, die de rol van bestuursvoorzitter de afgelopen vijf jaar met passie heeft ingevuld.Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren