Nevi
0
Evenementen

Nevi Alumni-event NEE!

NEE = Nevi Executive Education

De huidige wereld verandert snel en bedrijven staan voortdurend voor nieuwe uitdagingen. Tijd om op adem te komen en bij te praten met je vakgenoten! Dit evenement omvat:

  • de nieuwste inzichten over de ontwikkeling van inkoop door Arjan van Weele, Finn Wynstra & Frank Rozemeijer;
  • een inspirerende keynote-verrassing;
  • netwerken, bijkletsen & borrelen.

Over dit evenement

DATUM
1-2-2023
Tijd
15:30 - 22:30
Plaats
GARDEREN
Locatie
Westcord Hotel de Veluwe
Prijs
€75,00 excl. btw
Ledenprijs
€0,00 excl. btw

Over dit evenement

In deze snel veranderende tijd staan bedrijven voor nieuwe uitdagingen. Dit betekent vaak ook dat professionals en specialisten zich moeten aanpassen. Om het verschil te maken zijn veranderende vaardigheden, inzichten en strategie nodig. Nevi wil uitvoerende inkoopprofessionals inspireren met de beste tools en tactieken in combinatie met het nieuwste geavanceerde onderzoek op het gebied van inkoop en voorraadbeheer.

Netwerken is een van de belangrijkste activiteiten die Nevi organiseert voor inkoopprofessionals. Dit doen we gedurende het hele jaar door o.a. verschillende evenementen te organiseren.  Exclusief voor onze alumni van de Executive Education-programma's organiseren we dit jaar dit NEE-event; een jaarlijks terugkerend evenement om jullie te verbinden, uit te dagen en te inspireren. Claim nu je plaats en schrijf je in voor het eerste NEE-evenement.

Dit evenement is alleen toegankelijk voor alumni van ISFAH, PEP, PMP en PLP.
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren