Nevi
0
Evenementen

Kennissessie Nevi Publiek bij Pels Rijcken

De Community Nevi Publiek organiseert samen met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals De Nederlandsche Bank, gemeente Rotterdam en Provincie Flevoland sessies over actuele thema’s. Deze keer zijn we te gast bij landsadvocaat Pels Rijcken waar we met recente jurisprudentie aan de slag gaan!

Over dit evenement

DATUM
20-11-2023
Tijd
13:00 - 17:00
Plaats
'S-GRAVENHAGE
Locatie
Pels Rijcken
Prijs
€0,00 excl. btw
Ledenprijs
€0,00 excl. btw

Over dit event

Na de succesvolle kennissessies voor corona zijn we dit jaar weer te gast bij Pels Rijcken. We zijn welkom in het fraaie kantoor uitkijkend op het Malieveld in Den Haag.

Pels Rijcken staat met name de publieke sector bij. Het kantoor is de huisadvocaat van de Staat, vele provincies, gemeenten en andere publieke organisaties. De sectie Aanbestedingsrecht van het kantoor is met meer dan 20 advocaten veruit de grootste gespecialiseerde speler in Nederland. De sectie dekt inkoop op ieder gebied.
De advocaten treden in aanbestedingsgeschillen veelvuldig op voor aanbestedende diensten. En met succes: het merendeel van de zaken wordt gewonnen. Daarnaast heeft het team unieke ervaring in het opstellen en beoordelen van aanbestedingsdocumenten en begeleiden zij (complexe) aanbestedingen.

Met al deze kennis en ervaring praat Pels Rijcken je graag bij over de implicaties van de recente jurisprudentie op het inkopen en aanbesteden in jouw dagelijkse praktijk. En gaan we daar mee aan de slag!

Tijdens dit even komt het volgende aan bod:
•    Recente jurisprudentie
•    Implicaties voor inkopen en aanbesteden in de publieke sector
•    Praktijkervaringen Pels Rijcken en ermee aan de slag!
•    Netwerken met vakgenoten

Programma
13:00 uurInkoop met koffie & thee
13:30 uurWelkom & introductie door dagvoorzitter
13:40 uurKorte update Nevi Publiek
13:50 uurPresentatie door Elisa Palm en Diederik Wolters Rückert (beiden Advocaat aanbestedingsrecht bij Pels Rijcken) & discussie
14:50 uurPauze
15:10 uurAan de slag met een casus 'wie past de toga het best?' o.l.v. de “rechter van dienst” Marieke de Vries (Senior advocaat bouw- en aanbestedingsrecht bij Pels Rijcken)
16:30 uurNetwerkborrel
17:30 uurEinde

Kennissessies van Nevi Publiek

Nevi Publiek organiseert voor Nevi-leden én niet-leden die in de publieke sector werkzaam zijn Kennissessies. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector georganiseerd, zoals DNB, de Gemeente Rotterdam, UWV en Pels Rijcken.

Een Kennissessie is kleinschalig en heeft een tweeledig doel. Ten eerste de deelnemers kennis laten maken met een actueel thema en de presentatie van een best practice van een organisatie. Én ten tweede die organisatie een stap verder brengen door met de deelnemers aan de slag te gaan over een issue waar die organisatie (nog) mee zit/ hulp bij nodig heeft (wishdom of the crowd). Zo krijg je een kennisupdate vanuit een toonaangevende organisatie en kun je sparren met vakgenoten, ook over waar je op dat actuele thema zelf tegenaan loopt.

Door de gratis Kennissessies bij te wonen blijf je laagdrempelig en interactief op de hoogte van de ontwikkelingen in het publieke inkoopvakgebied. Wanneer je als lid minimaal 3 kennissessies hebt bijgewoond kom je ook in aanmerking voor het Update certificaat (dat je aan het einde van het jaar automatisch ontvangt). Daarmee toon je aan dat je de ontwikkelingen in jouw vakgebied serieus neemt en jezelf continu up to date houdt. Leden hebben dan ook voorrang bij deelname.


Introducees van harte welkom

Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (NOG) geen lid is van Nevi mee te nemen naar dit event, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied en Nevi. Het verzoek is dat deze collega zich via de website inschrijft voor dit event en vervolgens via evenementen@nevi.nl laat weten met wie hij/zij mee komt. De ledenprijs is dan uiteraard  van toepassing. Er is een maximum van 10 introducees per evenement.


Over Nevi Publiek

Nevi Publiek is voor iedereen vrij toegankelijk en staat voor de professionalisering van inkoop in de (semi-)publieke sector met oog voor het belang van het individu, de organisatie én de maatschappij. Ben je actief in een inkoop- of contractmanagementfunctie dan kom je hier on- en offline bij elkaar om ervaringen met elkaar uit te wisselen, kennis te halen én te brengen en kennis met elkaar te ontwikkelen. Zo organiseren we actuele, kleinschalige Kennissessies om leden én niet-leden met elkaar in contact te brengen en organisaties verder te helpen met hun publiek opdrachtgeverschap.

Binnen de community onderneemt de divers samengestelde Regiegroep Nevi Publiek initiatieven die ertoe doen voor het publieke inkoopdomein en zijn daarin onafhankelijk. Ze stellen regelmatig standpunten op rondom actuele thema’s en behartigen zo het belang van inkoop, voeren het debat met politiek en bestuur en adviseren de Europese commissie. Natuurlijk samen met de community en Zeist. Ook als onderdeel van de maatschappelijke thema's en programma’s van Nevi, met name rond Maatschappelijk Verantwoord Inkopen en Professioneel opdrachtgeverschap. We doen het niet allemaal zelf en willen vooral de community van (semi-)publieke inkoop verstevigen en activeren. 


Annulering Nevi evenement 

Annulering van deelname aan een Nevi evenement is mogelijk, mits de annulering of opzegging schriftelijk of per e-mail wordt verzorgd. Daarbij is de datum van ontvangst van het schrijven/de e-mail bepalend voor het tijdstip van annulering. Zie algemene voorwaarden.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren