Nevi
0
Evenementen

Kennissessie: Digitale inkoop transitie starten

Hoe start je de digitale inkoop transformatie van je organisatie?
Wil jij de digitale transformatie binnen jouw inkooporganisatie naar een hoger niveau tillen?

Er zijn zeven essentiële elementen die cruciaal zijn voor het realiseren van een succesvolle transformatie. Ontdek waar je het beste kunt beginnen om deze uitdaging effectief aan te gaan.

Over dit evenement

DATUM
6-3-2024
Tijd
14:00 - 16:00
Plaats
ZEIST
Locatie
Nevi House of Procurement
Prijs
€75,00 excl. btw
Ledenprijs
€0,00 excl. btw

Over deze kennissessie

Slechts 12% van alle veranderingsinitiatieven voldoet aan of overtreft de verwachtingen, ondanks de aanzienlijke investeringen in zowel tijd als financiële middelen.
Deze trend is ook zichtbaar in de digitale transformatie van inkoopfuncties. Het is cruciaal om te begrijpen hoe uw organisatie optimaal kan profiteren van de mogelijkheden die digitalisering biedt. 

Tijdens deze kennissessie zal Andries Feikema de complexiteit van digitale transformatie in organisaties uiteenzetten en hoe hier succesvol in te zijn. Om effectief in te spelen op trends die de inkoop beïnvloeden, is het essentieel te erkennen dat aanpassing een continu proces is. Dit vereist constante veranderingen in technologie, strategie, processen en operationele aanpassingen.
Als inkoopmanager ben je je bewust van de potentie van digitale transformatie voor jouw organisatie. Jouw doel is het integreren van innovatieve concepten binnen je organisatie om processen te optimaliseren, efficiëntie te verhogen, waarde te creëren en nieuwe diensten te introduceren. Echter, vaak is snelle actie vereist. Transformatie gaat verder dan het simpelweg implementeren van een cloudoplossing; het is een fundamentele organisatietransformatie. Gezien de beperkte tijd voor het ontwikkelen van een gedegen bedrijfsplan, rijst de vraag: Hoe start je? Waar ligt de initiële focus? Wat zijn de cruciale elementen voor succes? Wat zijn jouw doelstellingen en waarom zijn deze van belang?

Tijdens deze kennissessie komt het volgende aan bod:
•    Laatste Digitale Ontwikkelingen: Een update over recente technologische trends.
•    Digitale Inkooptransformatie: Kernvisie, missie en strategie.
•    Succesfactoren: Belangrijkste elementen voor digitale transformatiesucces.
•    Zeven Elementen van Transformatie: Essentiële componenten voor zakelijk succes.
•    Belang van Verandermanagement: Hoe dit essentieel bijdraagt aan een succesvolle transformatie.

Start 14:00 uur, deur open vanaf 13:30 uur.
Einde rond 16:00 uur.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren