Nevi
0
Evenementen

Royal Swinkels Procurement event, Focus to the future (YPP)

Ontdek de wereld van Inkoop en supply chain management bij Swinkels Family Brewers – een onafhankelijke familiebrouwer met een 300-jarige inkoopgeschiedenis van vakmanschap en groei. Dit is een evenement van de Community Young Procurement Professionals (YPP).

Over dit evenement

DATUM
16-2-2024
Tijd
13:30 - 18:15
Plaats
LIESHOUT
LOCATIE
Bavaria Brouwerijcafé

Waarom wil je naar dit evenement?

  • Grensverleggende Inkoop: Ervaar hoe Swinkels als 100% onafhankelijke brouwer zijn eigen koers vaart in procurement. Ontdek de invloed van Artificial Intelligence versus competenties en zie hoe Inkoop bijdraagt aan de bouw van een nieuwe brouwerij in het buitenland!
  • Supply Chain Excellence: Leer meer over het gevarieerde bieraanbod van Swinkels, gebrouwen met aandacht voor duurzaamheid. Ontdek hoe Swinkels zijn eigen gerst verbouwt, beschikt over een eigen mineraalwaterbron, en circulair ondernemen tot de kern van zijn bedrijfsfilosofie maakt.
  • Rondleiding: We sluiten af met een rondleiding door de brouwerij en laten je proeven van het uitgebreide (0%) Bieraanbod. Tevens kun je na de rondleiding en bierproeverij nog even blijven hangen om een hapje te eten en dit te combineren met een gezellige borrel. · Borrel: bierproeverij en afsluiting Dus kom naar Community YPP op 16 februari 2024; we zien je graag!

Aangeboden door YPP

Dit evenement wordt rechtstreeks aangeboden via de website van YPP en je hebt een account nodig om je aan te melden. Een account aanmaken is gratis en je kunt je dan direct inschrijven. Je moet voldoen aan de voorwaarden van YPP (maximaal 35 jaar). 


Je stapt nu uit naar de website van Young Procurement Professionals.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren