0

Filters

Type

Examen

Praktijkexamen Nevi 1 Publiek

Praktijkexamen Nevi 1 Publiek van de opleiding Nevi 1 Publiek. Meld je aan voor dit examen!

 
Event

Webchallenge: De Slimste inkoper

15 juni | In samenwerking met de tonii community introduceert Nevi Zuidwest de webchallenge De slimste inkoper! De 4e en laatste aflevering van dit seizoen staat gepland op 15 juni. Voorafgaand aan de webchallenge neemt Nevi Zuidwest de kijkers mee door het jubileum jaar, 65 jaar Nevi. Nevi stelt jullie de vraag: wat willen jullie na de zomer zien, doen, meemaken, horen en beleven? Hét moment om mee te beslissen over komende evenementen!

 
Opleiding

Nevi 1 Publiek

Ben jij een inkoper in de (semi)publieke sector en wil je een basis leggen voor rechtmatig en doelmatig inkopen en aanbesteden? Dan is de opleiding Nevi 1 Publiek iets voor jou.

 
Examen

Inkoopproces publiek deel 2

Examen Inkoopproces publiek deel 2 van de opleiding Nevi 1 test jouw kennis over het inkoopproces.

 
Algemeen

Examen Nevi 2 Publiek

De opleiding Nevi 2 Publiek heeft verschillende examenvormen. Na het behalen van alle examens ontvang je het branche-erkende Nevi diploma.

 
Opleiding

Nevi 2 Publiek | Opleidingen & trainingen | Nevi

Ben je een ervaren inkoopprofessional in de (semi)publieke sector en zoek je verdieping voor jouw kennis van aanbesteden en inkopen? Dan is de opleiding Nevi 2 Publiek iets voor jou.

 
Begrippen

NEVI Publiek

Netwerk voor inkopers en aanbesteders uit de publieke sector met als doel het inkoopmanagement van de publieke sector op een hoger plan te brengen.

Begrippen

Ingesloten inkoper

Een van de klant-leveranciersrelaties volgens Bensaou. Zie aldaar en zie buyer captive.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren