Nevi
0

Inschrijven en prijzen

Aanmelden

Prijzen

Ben je lid van Nevi dan betaal je voor deze dag € 249,00. De prijs is inclusief koffie/thee/diverse dranken tijdens de pauzes, lunch, borrel met hapjes, dinerbuffet en exclusief btw.

Ben je geen Nevi-lid? Dan betaal je de prijs van € 399,00. Of je kunt direct Nevi Professional Member worden. Een direct voordeel van € 150,00 en je geniet van alle andere Nevi Membership voordelen. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Acties/aanbiedingen

Kom met je team en ontvang korting

Kom je met meer dan 5 collega's? Mail ons dan voor een aangepast voorstel.

Heb jij een persoonlijke kortingscode ontvangen?

Kies bij het aanmelden bij “Factuurgegevens” voor “Factuur op naam van bedrijf”. Vervolgens kun je bij het veld “Order referentie/kortingscode” je persoonlijke kortingscode invoeren. Wij verwerken de korting handmatig in ons systeem. Het klopt dat je nog geen aangepaste prijs ziet in je winkelmandje of in de automatische bevestigingsmail. Wil je zelf de factuur betalen? Kies dan ook voor “Factuur op naam van bedrijf” maar vul hier je eigen persoonlijke gegevens en kortingscode in.

Factuur

De factuur ontvang je voor aanvang van het event. Deze dient binnen twee weken na ontvangst voldaan te zijn. Vergeet bij registratie niet een PO-nummer of betalingskenmerk te vermelden als dit nodig is!

Verhinderd?

Bij verhindering kun je altijd iemand anders in jouw plaats laten gaan. Neem hiervoor tijdig contact op met Nevi Ledenservice: (088) 3300700 of evenementen@nevi.nl.

Op dit congres zijn de algemene voorwaarden van Nevi van toepassing. Annulering van deelname van dit congres is mogelijk, mits de annulering of opzegging schriftelijk of per e-mail wordt verzorgd. Daarbij is de datum van ontvangst van het schrijven/de e-mail bepalend voor het tijdstip van annulering. Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden al dan niet kosten in rekening gebracht:

  • Tot vier weken voor aanvang van het congres worden geen kosten in rekening gebracht;
  • Vanaf vier tot twee weken voor aanvang het congres wordt 50% in rekening gebracht;
  • Binnen twee weken voor aanvang van het congres is het gehele bedrag 100% voor deelname aan de activiteit verschuldigd;
  • Annuleringskosten zijn onmiddellijk verschuldigd en opeisbaar.

Introducees

Heb je iemand die je wilt introduceren? Dat kan, introducees zijn van harte welkom! 

Je kunt als lid eenmalig en maximaal 1 stakeholder, leverancier, collega of leidinggevende meenemen die (nog) geen lid is van Nevi. Dit is mogelijk voor de Nevi-ledenprijs zodat zij kennis kunnen maken met jouw vakgebied. Stuur een e-mail naar evenementen@nevi.nl met daarin het e-mailadres van je gast o.v.v. 'introducee Zorgcongres2022'. Vervolgens kan je introducee zich ook via de website aanmelden en zullen wij de Nevi-ledenprijs verwerken. 

Annuleringskosten zijn onmiddellijk verschuldigd en opeisbaar 


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren