Nevi
0

Nevi Zorgcongres 2022

Inkoopleiderschap; voor vernieuwing in de zorg

Ik meld me aan

Let op: Inschrijven kan tot uiterlijk 17 mei!

Welkom

Nevi en kennispartner Intrakoop heten jou van harte welkom bij de twaalfde editie van het Nevi Zorgcongres 2022! Op 19 mei staat het congres in het teken van leiderschap; Leiderschap voor vernieuwing in de zorg. 

Beschikbaarheid was het buzzwoord tijdens corona maar voor inkoop was het niets nieuws. De zorg heeft er op allerlei vlakken al langer mee te maken; bij de beschikbaarheid en de leverbetrouwbaarheid van hulpmiddelen door recalls en safety notifications. Of het tekort aan personeel in alle sectoren en disciplines, logistieke problemen en grondstoffentekorten en schaarste aan medicijnen. 

Een duurzame gezondheidszorg staat bij heel veel organisaties op de agenda, onder andere door de inzet van E-health/digitalisering en door regionale samenwerking tussen verschillende zorgsoorten. Daarvoor is inkoopleiderschap nodig! Ook voor jouw (inkoop)leiderschap liggen er kansen!

Tijdens het Nevi Zorgcongres zullen inspirerende keynotes, initiatieven en praktijkverhalen van inkoopprofessionals ons ideeën geven om zelf een volgende stap te zetten. En natuurlijk is er volop ruimte voor netwerken. 

Wie zijn de sprekers? Welke verdiepingssessies zijn er en op welke locatie vindt dit allemaal plaats? Bekijk het hieronder.

Nevi Zorgcongres 2022 wordt georganiseerd in samenwerking met Intrakoop.


Intrakoop is de grootste inkoopcoöperatie van de zorg in Nederland. Zo’n 550 zorgorganisaties met ruim 7.000 locaties maken gebruik van onze diensten en inkoopoplossingen. Met onze kennis van de zorgsector, de leveranciersmarkt en het inkoopproces, helpen we onze leden om hun bedrijfsvoering te optimaliseren. Zo maken we samen goede zorg betaalbaar.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren