Nevi
0

Het Zorgcongres

Het Zorgcongres is een jaarlijks evenement, georganiseerd in samenwerking met Intrakoop, dat zich richt op inkopers binnen de zorgsector, van beginners tot leidinggevenden. Het hoofddoel van dit evenement is het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling en het delen van inzichten aan de hand van relevante praktijkvoorbeelden. Dit alles vindt plaats te midden van vakgenoten en andere inspirerende inkopers.

Het Zorgcongres wordt georganiseerd door de Werkgroep Congressen en Evenementen, bestaande uit professionals met diverse achtergronden en expertise in de inkoopsector. De leden van de werkgroep zijn betrokken bij verschillende organisaties, waaronder Atlant Zorggroep, Impact Inkoop- en Contractmanagement, NIC, Actief Consultancy B.V., BovenIJ ziekenhuis, Ziekenhuis Amstelland, en Intrakoop. Deze gevarieerde samenstelling waarborgt een breed scala aan inzichten en ervaringen, wat het Zorgcongres tot een waardevol en informatief evenement maakt.

Het Zorgcongres biedt ieder jaar weer een transformerende ervaring, waar dialoog, samenwerking en actie centraal staan. Gezamenlijk werken we aan een zorgzame toekomst die niet alleen de gezondheid bevordert, maar ook bijdraagt aan een veerkrachtige, innovatieve samenleving.

Bekijk hieronder een impressie van de voorgaande edities van het Zorgcongres.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen