Nevi
Winkelwagen 0
Nieuws

Nevi hbo Inkoopexperience 2024 - Vijfde Editie vol Inspiratie en Innovatie

Nieuws 2 minuten 03 oktober 2024

Donderdag 3 oktober was een speciale editie van de Nevi hbo Inkoopexperience (IXP).  De vijfde editie van dit maatschappelijke evenement, dat jaarlijks zo'n 250 hbo-studenten samenbrengt, die de minor inkoop volgen.

Het evenement, dat plaatsvond op een inspirerende locatie namelijk, de Koepelgevangenis in Arnhem, heeft als doel studenten kennis te laten maken met het inkoopvak en hen te motiveren om een carrière in deze sector te overwegen na hun afstuderen. Het programma dat is samengesteld in samenspraak met de Rijkoverheid en Aeves Benefit was zeer de moeite waard. 
 

De deelnemers kregen een dag vol inspiratie en interactiviteit voorgeschoteld, waar ze in contact kwamen met jonge, gedreven inkoopprofessionals van vooraanstaande organisaties. Deze professionals deelden hun ervaringen en vertellen over hun bijdrage die zij leveren binnen organisaties.

Met het thema van inspiratie, groei en innovatie was dit lustrumjaar een onvergetelijke ervaring. Partners van het event kregen de kans om zich te profileren als aantrekkelijke werkgevers. Zij namen deel aan een praktijkmarkt met een eigen stand, waar jonge professionals hun werkzaamheden en de waarde van inkoop binnen hun organisatie toelichten. Een uitstekende kans voor employer branding en voor de bezoekers om alvast een beeld te krijgen van diverse gerenomeerde bedrijven.

De winnaar van de Procurement Challenge Award ging dit jaar weer naar Hogeschool Rotterdam. Later op de dag werden de drie prijswinnaars voor De Slimste Inkoopstudent bekend. 

“Met de Nevi hbo IXP inspireren en motiveren we talenten van de toekomst voor een succesvolle carrière in het mooie inkoopvak,” aldus de organisatoren. “We nodigen partners uit om zich aan te sluiten en een blijvende impact te maken op de toekomst van de inkoopsector.”

We mogen terugkijken op een geweldige editie waarbij studenten, professionals en onze partners samen een kijkje in de toekomst namen van het inkoopvak!

Ben je aanwezig geweest?

Als je aanwezig bent geweest op het Nevi hbo IXP 2024, dan horen wij graag hoe je het evenement hebt ervaren. Via de onderstaande verwijzing vragen wij deelnemers om hun reactie. Dit helpt ons met het verbeteren van dit mooie evenement. Help je ons mee?

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen