Nevi
Winkelwagen 0
Nieuws

Deal! editie 5 is uit!

Nieuws 2 minuten 17 september 2024

Het nieuwste nummer van Deal! staat boordevol praktische tips en trends voor inkoopprofessionals. Van het versnellen van productieprocessen (zoals Damen Shipyards dat doet met het bouwen van fregatten) tot het inzetten van nieuwe technologieën.

In deze uitgave van de Deal!, het vakblad voor inkoopprofessionals staat het onderwerp innovatie centraal. Hoe kunnen we inkopen zonder traditionele gunningsmodellen, zoals Nevi hoogleraar Fredo Schotanus betoogt? En welke rol speelt inkoop bij het creëren van waarde in de maakindustrie, volgens Saskia van Dun. Daarnaast lees je hoe bedrijven als Damen Shipyards erin slagen om producten in recordtijd te leveren.


In deze editie lees je onder andere over:

  • Snelheid en flexibiliteit: Hoe bouwt Damen Shipyard fregatten in recordtijd? En hoe zorg je ervoor dat jouw supply chain bestand is tegen onverwachte verstoringen?
  • Strategische uitdagingen: Het afstemmen van doelen en interne belangen is een voortdurende uitdaging. TNO deelt de nieuwste inzichten op het gebied van contractmanagement.
  • Innovatieve inkoop: Hoe kunnen we inkopen zonder traditionele gunningsmodellen? En welke rol speelt inkoop bij het creëren van waarde in de maakindustrie?
  • Digitale transformatie: Ontdek hoe Supplier Relationship Management (SRM) kan bijdragen aan innovatie, groei en veerkracht. Daarnaast lees je hoe chatbots kunnen helpen bij onderhandelingen.
  • Technologie en de toekomst: Nieuwe technologieën veranderen de wereld om ons heen. In deze editie wordt de strijd om de beste technologie in drie arena's belicht.

Kortom, Deal! biedt weer een schat aan informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen op het gebied van inkoop. Mis het niet!

Lees Deal! 5 hier

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen